
Dessuten får du brukt opp rester fra 17. mai-feiringen. Her er det bare å lesse på, i dag er mer er mer som gjelder.
Mumbai er verdenskjent for sin gatemat. Dette er en av de mest ikoniske rettene. Her får du oppskriften.
Klippfisk er perfekt sommermat, men ikke alle har lyst på bacalao på denne tiden av året. Det finnes imidlertid mange muligheter. Dette smørbrødet er en av de smartere.
Biff-sandwich er en takknemlig rett siden den kan lages på forhånd og fylles i tursekken eller piknikkurven. Og så kan den varieres i det uendelige.
BLT - bacon, lettuce, tomato - er en kjempepopulær sandwich. Og en fullverdig middagsløsning for den som er i farta.
Må middagen være unnagjort i en fei eller at familien yngste er på kjøkkenet, er club sandwich et godt valg. Denne oppskriften klarer alle.
Ta et dypdykk i fryseren på jakt etter høstens soppfangst. Det gjør dagens middagsoppskrift ekstra smakskrik. Men sopp fra butikken gjør også jobben.
Saftig kveite og kjøttfulle reker trenger ikke så veldig mye mer for å gi et fullverdig måltid.
Sando er japansk sandwich, men mellom brødskivene er det sjelden du finner ost og skinke som her. Derimot en smaksrik vri som denne.
Det er ikke mye som skal til for å gjøre om gammelt brød til middagsrett. Denne oppskriften her vil fall i smak også hos dem som må ha kjøtt.
Det blir selvsagt amerikansk i glass og på tallerken selv med den kjappe løsningen club sandwich til thanksgiving.
Sett av ekstra god tid til helgens grilling, for i dag serverer vi oppskriften på pulled pork.
Dette er en perfekt liten rett som smaker like godt på farten som i godstolen.
Kombinasjonen av kjøttpåplegg, tropisk frukt og rød pesto gjør denne sandwichen til noe for seg. Topp i farta eller i piknikkurven.
Med enkle grep lager du en lynrask og fantastisk club sandwich med et litt annerledes innhold til middag i dag.
12 unge nye nordmenn lager iskrem det går gjetord om. Se etter iskremvogna til Sandwich Brothers neste gang du er på Grünerløkka.
En enkel og utrolig velsmakende sandwich er dagens fristende oppskrift.
Det er virkelig tiden for å fråtse i naturens grøde i det vi lager en herlig sandwich med sprøstekt skogsopp.
Krise skaper nye muligheter: når du er lei av å lage all maten selv – bestill takeaway fra restaurantene. Her finner du oversikten som vi oppdaterer kontinuerlig.
Spam - eller spiced ham - får nytt liv som sushiingrediens. Det er en av mange mattrender i 2020.
Berberisbær er en av flere ingredienser som spås en viktigere rolle i kjøkkenet og kostholdet. Som ellers preges av å gå i en enda grønnere (og altså surere) retning.
Den vietnamesiske baguetten Bánh mì er ikke bare super enkel å lage og himmelsk god. Den forteller også om Vietnams historie, og er et uttrykk for at mat er så veldig mye mer enn bare næring.
Når et ostesmørbrød lages med så mye kjærlighet som her, blir det den reneste festmiddagen. Dagens oppskrift har det lille ekstra.
For hvem liker vel ikke gyllenstekt sprøtt brød med myk og klissete ost som pipler ut mellom de to skivene?
Skolematen trenger ikke være svett brunost på myke knekkebrød. Vi gir deg de gode tipsene og oppskrifter på spennende matpakker.
Å bruke gammelt brød er ikke bare trendy, det er gammelt som alle hauger. Og ikke minst knallgodt.
Julesesongen er dessverre høytid for matkasting. Her er gode råd og oppskrifter for å unngå at mat havner i søpla.
Med sin usedvanlig innsmigrende karakter og ikke minst dens egenart, setter den ettertrykkelig spor etter seg. Bli glad du også.
Denne oppskriften er så god at selv den mest trofaste kjøttspiser vil bli fornøyd. Hemmligheten er den trendy frukten jackfruit som du enkelt lærer å tilberede her.
Restaurant Lokk serverer lunsj i Oslo sentrum.
United Bakeries åpner "consept store" med bakervarer, pizza og alkoholservering.
Både kjeksen og iskremen er langt bedre enn kjøpeversjonen når du følger denne oppskriften.
Måltider ute i det fri smaker alltid bedre enn innendørs. Her er oppskriftene på hva du skal putte i piknik-kurven eller sekken.
På varme dager er det helt greit å ikke bruke lang tid på matlagingen. Denne oppskriften er rask og kjempegod.
Marinerte, panerte og friterte tynne kjøttskiver er så godt at du nok må lage ekstra stor porsjon.
Tim Wendelboe har brent en batch med kaffe fra Jemen, og det er en begivenhet som tatt omstendighetene rundt kaffen i betraktning, gjør at den fortjener ekstra oppmerksomhet.
Du trenger absolutt ikke lage poteter til biffen for at det skal bli en fullverdig middag. Bare gjør som i denne oppskriften.
Dette er en skikkelig vinner i matpakken enten det er til skolebarna eller du tar den med på skogsturen.
Her finner du 21 oppskrifter på hva du kan lage av julematrestene. Fra hurtig-ramen av ribberestene til burger med pinnekjøtt.
Saftige skiver av rosastekt biffkjøtt på godt brød med brie og aioli. Mer trenger du faktisk ikke. Bare oppskriften, og den får du her.
Har hentet inn ny kjøkkensjef og restaurantsjef.
Oslofolk får flere utesteder å velge mellom i høst. Her er oversikten.
Marché har åpnet sin fjerde restaurant i Norge ved E18 i Lier.
Dagens middag er uhyre enkel, men effektfull. Denne trippeldekkeren med omelett, skinke og grønn salat har stor wow-effekt.
Av restene fra julematen kan du lage mange nok smakfulle munnfuller at det blir nok til flere. Eller bare en rekke gode middager i årets første uke. Her får du oppskriftene.
Når matpakker skal smøres går vanligvis fantasien helt i vranglås. Fortvil ikke, for Apéritif gir deg gode tips til en langt mer spennende matpakke.
Dolly Dimple's lanserer ny meny i samarbeid med Gastronomisk Institutt.
Kanskje har du sågar laget din egen leverpostei i år. Da fortjener den i hvert fall å serveres til middag.
Du trenger bare noen blingser fra i går og mørt kjøtt, så får du en fredag utenom det vanlige. Oppskriften er dessuten veldig enkel.
Kafeen Petit Paris åpner i Stavanger. Det blir fransk for alle pengene.