
Blåmuggost er ikke så vanlig til fisk, men har du dilla allerede, må du prøve denne kombinasjonen. Om du ikke har det, bytt ut med en annen mildere kremosttype.
Temaki er den enkleste sushiformen å lykkes med hjemme, og du kan med god samvittighet doble porsjonene for dette smaker knallgodt.
Fermentert kålrot erstatter tacoskjellene, kjøttdeigen er byttet ut med marinert sei og tacosausen er laget av plomme. Det er bare guacamolen som har fått være i fred.
Denne ekstra smaksrike vrien på sei gjør både smaksløkene og alle rundt bordet fornøyde samtidig som investeringen er minimal på alle måter.
Både kroppen og lommeboka trenger en lettere løsning. Den finner du her.
Her har steinbit fått en runde i panna og et tilbehør av karamellisert løk. Prøv denne smaksrike oppskriften.
Når du pakker sei inn i pasta og tomatsaus, blir dette er potensiell favoritt for hele familien. Oppskriften er unnagjort på et øyeblikk.
Sei er for mange ensbetydende med seibiff med løk, men denne flotte vrien viser at hverdagsfisken har festpotensial.
Seien marieneres i lime mens du lager salsaen. Middagen er øyeblikkelig klar.
Ceviche er både syrlig og med et lett chilibitt, og det er en av suksessfaktorene bak denne retten. I denne oppskriften får den mer syre, og noe sødme fra appelsinen samt økt metthetsfølelse fra avocadoen.
En frisk smaksrik og vårlig oppskrift som skapt for påsken.
Altfor mange tror at sei bare kan serveres med løk. Prøv denne oppskriften og bli overbevist om noe annet.
I denne oppskriften er det brukt steinbit, men du kan bruke annen type hvit fisk som sei, torsk eller hyse/kolje.
Denne fiskepakken kommer til å bli familiens nye fiskefavoritt. Enkelt og svært så rask å lage. Her er oppskriften.
Gammelsaltet sei, rødsei eller saltsei høres ikke veldig forlokkende i seg selv, men har du først smakt det, blir du hekta. Denne delikatessen er så god at den fortjener en liten en ved siden av.
Det er ikke så mye som skal til for å gjøre selv en tirsdagsmiddag ekstra spennende.
Sei burde vi spise oftere - det er en av de mest bærekraftige og ikke minst smakrike fiskeslagene vi har.
Ingen barn (eller voksne) sir nei til en slik måte å få fiskemiddagen servert på.
Sei er en undervurdert råvare. Prøv denne oppskriften og blir overbevist om hvor mye smak denne fiskesorten har.
Sei kan brukes til så mye mer enn bare som seibiff med løk. Den smakfulle fisken får en krydret avslutning i dag.
Sei, blåskjell og reker mister hverdagspreget i denne smaksrike fiskegryten. Perfekt når det er mange til bords.
Fisk midt i uka er styrt av hva som finnes i fiskedisken. Her finner du gode forslag med utgangspunkt i torsk, sei, kolje, laks og ørret.
Nydampet fisk er veldig lekkert og ikke minst lettlaget på en ukedag.
Soyasaus og ingefær er ikke forbeholdt kinesiske retter eller sushi. Seibiffen trives veldig godt i dette selskapet.
Den innebærer andre lett tilgjengelige råvarer, er rask og lage, og kan brukes både som forrett og hovedrett.
Det er ikke mer som skal til for å gjøre den hverdagslige seien festfin enn litt ost, urter, sesamfrø og tomat. Denne oppskiften er superenkel.
Fersk fisk som flaker seg perfekt på toppen av en suppe med masse gode grønnsaker er det som skal til. Du kan også bruke torsk.
Denne oppskriften er veldig rask å lage, men du belønnes med mye smak for en liten investering både i tid og penger.
Hverdagshelten seibiff med løk får her en annen og mye friskere vri.
Seien er både en spretten sprinter og lynrask jeger. Gjennom alle tider har den vært både fiskeelskernes fisk og fiskebondens livskraft.
At vi har sagt farvel til julens utskeielser, behøver ikke bety en hverdag fattig på smak, bare lettere. Her er 25 oppskrifter.
Resultatet blir fantastisk og det med enkle grep og få ingredienser.
Denne fiskeretten kan du uten problem servere også til festmåltidet.
Det er linseragout-en som setter et ekstra kraftig preg på denne retten.
Breiflabb er fiskeverdenens svar på hummer, men denne retten kan godt lages med annen type fisk.
Vi garanterer masse god smak for en forholdsvis liten innsats.
Å servere fisken i tacolefser er både en smaksrik og lettvint vri. Derfor passer den perfekt midt i uka.
Her har den nemlig fått litt smak av honning, agurk og kvernet pepper. Men friskheten og den kremete munnfølelsen er i behold.
Saftige nystekte seiburgere smaker himmelsk og gjør denne januartorsdagen ekstra god.
Dette er også en utmerket måte å bruke opp rester av juleøl (eller annet øl).
Torsk er fantastisk smaksrik og anvendelig og for mange favoritt nummer én. Spesielt nå som skreien fyller fiskediskene. Her har vi samlet en rekke gode tips og oppskrifter.
Du skaper god mandagsstemning med denne smakfulle suppen. Rimelig og ikke minst lettvint er oppskriften også.
Når torsken får følge av pesto, hvitløk og ost, blir det fest selv midt i uka.
22 år gamle Mads A. Hansen gikk av med seieren i den nyetablerte konkurransen Årets Masahirokokk 2012.
Her er nemlig mye smak både i paneringen og i tilbehøret. Og det hele er likevel klart på under en halvtime.
Bagna caoda-sausen er svært kraftig og fet og trenger magert tilbehør som grønnsaker eller brød som er den tradisjonelle måten å servere den på.
Denne oppskriften sikrer deg et velsmakende fiskemåltid på et øyeblikk. Suprere hurtigmiddag skal du lete lenge etter.
Fish and chips er britenes favoritt kosemat - slik lager du denne tradisjonsrike retten perfekt hjemme.
Klippfisk er perfekt sommermat, men ikke alle har lyst på bacalao på denne tiden av året. Det finnes imidlertid mange muligheter. Dette smørbrødet er en av de smartere.
Har du nyplukket sopp, blir den ekstra god, men sjampinjong fra butikken gjør også susen.