
Denne oppskriften på sjokolademousse har det lille ekstra. Følg den og du blir garantert en helt.
Hvit sjokolademousse med solbærsaus er rett og slett en perfekt kombinasjon.
Sjokolademousse er noe av det beste som finnes etter en sommerlig middag eller til kaffen. Det er enklere enn du tror.
Her får du oppskrifter på dessertene som gjør festen virkelig minneverdig.
Den kan du nemlig lage gang på gang helt uavhengig av årstid. Ikke er den komplisert heller - bare veldig god.
De tar riktignok litt tid, men det er vel anvendte timer, for resultatet blir knallbra.
Enten du skal kose deg på fjorden, i parken eller i hagen sankthansaften, Apéritif gir deg de beste tipsene og oppskriftene.
I denne oppskriften er det tre kaker i en. Om du ikke vil lage en trio som på bildet, kan du velge å lage tre store kaker, eller gå for din favorittsjokolade.
Den hemmelige ingrediensen er altså brunost. Sammen med mange andre gode smaksgivere får du en kake du ikke kan unngå å bli forlibt i.
Mørk sjokolade møter luftig marengs og syrlig bringebær. Her er oppskriften.
Her er historien om Santa Lucia og oppskriftene på lussekatter og tilhørende drikke, og et utvalg andre safransmakende søtsaker.
Vi snakker om velkjente oppskrifter som ikke krever altfor mye av deg som kokk. Men som gjør at du blir rikelig belønnet med skryt og lovord.
På Topphem i Oslo går man grundig til verks for å finne den optimale matchen mellom cocktails og mat. Mange av ingrediensene er et resultat av selvplukk og nå vil de dele kunnskapen også med andre.
En marsipankake kan fylles med akkurat de smakene du liker. Denne oppskriften med aprikos og valnøtt vil blidgjøre mange mammaer.
I dag er det tid for en skikkelig godbit. Vi gir deg oppskriften på en tung, mørk og utrolig god sjokoladekake helt uten mel.
Det var nok ikke mange nordmenn som spiste appelsin på påskefjellet på 1700-tallet, men tro det eller ei - noen var det.
Simon Irvine tok seg ulovlig til rette i slottshagen på Läckö slott i Sverige. Det kan du nyte på slottsrestauranten Hvita Hjorten.
Nå er det på tide å planlegge årets 17. mai-kake. Denne oppskriften vil gjøre stor suksess på et festkledd kakebord.
Det søte lever farlig i dagens helsefikserte debatt. Men selv ikke kampen mot karbohydrater klarer å ta knekken på behovet for det søte og dermed den iboende genialiteten i en søt avslutning på måltidet.
Bak det unike konseptet Meny Arrabiata fra firmaet Extreme Dinners i Haugesund skjuler det seg en seksten retters gourmetmeny av ypperste klasse som serveres gjestene skje for skje.
Stine Mølstad skal løfte solbærets renommé. Hun har klokkertro på at dette tradisjonsrike og smaksintense bæret skal få et nytt liv som råvare i kjøkkenet til så vel kokker som forbrukere.
Frukt er den tydeligste trenden på dessertfronten. Et resultat av så vel det kreative kjøkkenets utbredelse som det økende fokuset på helse. Konditor Sverre Sætre viser frem noen tidsriktige fruktige kreasjoner som alle kan kopiere.
Når det gjelder te som matfølge har vi langt igjen, og det til tross for at den gylne drikken er en av de mest anvendelige måltidspartnerne man kan tenke seg. Å få gjennomslag for dette er ett av målene til teentusiastene hos Le Palais des Thés.
Vi fant ingen treff i Pollisten