
Av og til må man bare lage noe i farten, og da er et smørbrød ikke bare bra å ty til. Det smaker fordømt godt også. Samtidig som du får brukt rester etter søndagsmiddagen.
Saftige skiver av rosastekt biffkjøtt på godt brød med brie og aioli. Mer trenger du faktisk ikke. Bare oppskriften, og den får du her.
Med en god fiskepudding lager du lett en lekker hverdagsrett slik som denne herlige oppskriften.
Klippfisk er perfekt sommermat, men ikke alle har lyst på bacalao på denne tiden av året. Det finnes imidlertid mange muligheter. Dette smørbrødet er en av de smartere.
Hans Tryggvasson og hans team av ølsommelierer på Ringnes Brygghus drømmer om at flere nordmenn skal vite hva øl faktisk er. Det gjør de noe med. Akkompagnert av høye smørbrød av norske råvarer med en fot i dansk tradisjon.
Klar for å prøve noe helt nytt til middag? Lekrere smørbrød enn dette med spennende grillet flyndre skal godt gjøres å lage.
Av og til må man bare lage noe i farten, og da er et godt smørbrød bra å ty til.
Det er hva årets siste utgave av Apéritif magasin byr på.
Etter mange års tilbakegang øker nå salget av snaps. Men renessansen er i en annen form, uten karvesmak og med en friskere innpakning som appellerer til nye kunder. Noen snakker om en hipsterifisering av snapsen.
Kanskje har du sågar laget din egen leverpostei i år. Da fortjener den i hvert fall å serveres til middag.
Når et ostesmørbrød lages med så mye kjærlighet som her, blir det den reneste festmiddagen. Dagens oppskrift har det lille ekstra.
Skolematen trenger ikke være svett brunost på myke knekkebrød. Vi gir deg de gode tipsene og oppskrifter på spennende matpakker.
Julesesongen er dessverre høytid for matkasting. Her er gode råd og oppskrifter for å unngå at mat havner i søpla.
BLT - bacon, lettuce, tomato - er en kjempepopulær sandwich. Og en fullverdig middagsløsning for den som er i farta.
Den syrlige og lett skarpe smaken av sennep og rømme matcher veldig godt den delikate men også umiskjennelige smaken av vårsild.
Du trenger absolutt ikke lage poteter til biffen for at det skal bli en fullverdig middag. Bare gjør som i denne oppskriften.
Pesto trives i langt flere retter enn bare pasta. Her får du ny inspirasjon gjennom disse åtte oppskriftene. Og vi har enda flere.
I dag feirer vi eplets dag og årets eplemost er på vei. Men husk at det er mer som skiller epler enn fargen. Vi har laget en liten guide.
Posjering er ingen kunst, bare du følger oppskriften. Denne smaker ekstra godt.
Men dansk akevitt duger også til norsk julemat. Vi har testet det (lille) som finnes av dansk akevitt i Norge.
Danskene er mestre med kvernet kjøtt, og denne enkle oppskriften er både rask og proppfull av smak. Drikkeforslag får du også.
Bartosz Czulinski overtar Sentrum cafe i Lærdal.
«Lizzys rekedrøm» sikret Lisbeth Størvold gull.
Karbonader er superraske å lage og med kyllingkjøttdeig blir de ekstra saftige. Særlig servert som i denne oppskriften.
Bruschetta med god spekeskinke er inspirert av både Italia og Spania. Oppskriften kan du tilpasse etter tid og innhold i kjøleskapet.
Her får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.
Du trenger bare noen blingser fra i går og mørt kjøtt, så får du en fredag utenom det vanlige. Oppskriften er dessuten veldig enkel.
Det er hva årets siste utgave av Apéritif magasin byr på.
Vi har plukket ut lettlagete oppskrifter for både hjemme- og borteferie. Retter som alle kan få til.
Norske nypoteter har vært i butikken en stund allerede. De beste oppskriftene og tipsene finner du her.
Denne lettlagete oppskriften passer godt på travle hverdager eller når du må ta middagen i klypa.
For det første er oppskriften italienskinspirert og for det andre inngår det beste av norske råvarer. Dessuten er den svært så bærekraftig.
Hvorfor ikke begynne uken med et herlig biffsmørbrød med fransk snitt til middag?
Palmen på Grand Hotel har fått ny meny, utvidede åpningstider og interiørdesign ved Anemone Wille Våge, 100 år etter at dørene åpnet første gang.
Det er chimichurrisausen som setter fart på smaksløkene i denne oppskriften.
Prøv en av disse 10 oppskriftene med kesam og cottage cheese. Du får mye smak uten å måtte bekymre deg for kaloriene.
Lørdag 7. september kan du vinne flotte premier i konkurransen i rekepilling under Norsk Sjømatfestival på Aker Brygge.
Snitter og bløtkake levert på hyttedøren, er ingen fjern drøm på Knaben i Kvinesdal.
Mens resten av verden inspireres av hverandre, lever også mattradisjonene i Roma evig. Få andre steder elsker innbyggerne sin mat på samme måte som i Roma. Romerne spiser nemlig ikke for å overleve, de lever for å spise.
Det blir selvsagt amerikansk i glass og på tallerken selv med den kjappe løsningen club sandwich til thanksgiving.
Brød som ikke lenger er helt ferskt, er det faktisk utrolig mange måter å få avsetning på. Her finner du en rekke oppskrifter.
I dag kjemper Geir Skeie for Norges fjerde gullmedalje i kokke-VM. Lag deg et skikkelig godt og raskt måltid og følg den spennende finalen.
Løk er krykken gjennom hele vinteren, men som regel spiller den birollen. I disse oppskriftene får den lov å skinne litt ekstra. La deg inspirere til å bruke litt mer løk nå mens den er så fersk og god.
En enkel og utrolig velsmakende sandwich er dagens fristende oppskrift.
Denne lettlagete middagsretten passer godt på travle hverdager, og her kan du dessuten se video av hvordan du lager retten.
Det er midtsommerkveld og dermed gjør vi det enklere enn enklest. Kvelden skal feires med reker naturell og godt tilbehør.
Når matpakker skal smøres går vanligvis fantasien helt i vranglås. Fortvil ikke, for Apéritif gir deg gode tips til en langt mer spennende matpakke.
Laks er en veldig anvendelig fiskeråvare som gir de beste retter. Her får du ny inspirasjon. Prøv en av disse oppskriftene.
Enkelte kokebokforfattere er mer kreative enn andre. Ingen slår de som skriver om brød.
Tre unge karer fra Bornholm har tatt med seg sitt rustikke hjemlige kjøkken til København og overbeviser selv de mest kresne.