
Reinskav er en forholdsvis rimelig luksus som alle kan unne seg og som ikke minst er lett og rask å lage, uten å måtte kompromisse på kvalitet og smak.
Pizzaen gir liv til røkelaksen og den gir i sin tur god røykkarakter til pizzaen. Vinn-vinn med andre ord.
Disse er fylt med kyllingrester, men de kan lages med andre rester, enten med og uten kjøtt, og sågar vegansk.
Det er ikke noe som er tristere enn å kaste mat, og restene etter rakefisklaget får nytt liv med enkle grep. Bare se her.
Til denne retten velger du ekstra kjøttfulle tomater som kumato eller plommetomat og du blir overrasket hvor godt de gjør seg som midtpunkt.
Den kremaktige og lett syrlige smaken på snøfriskparfaiten smaker fortreffelig med sommerens friske bær.
Få grønnsaker er vel mer anvendelige enn poteten, enten det er i supper, salater, lapskaus eller på egen hånd. Her finner du herlige oppskrifter og tips.
Av restene fra julematen kan du lage mange nok smakfulle munnfuller at det blir nok til flere. Eller bare en rekke gode middager i årets første uke. Her får du oppskriftene.
Rabarbra duger til mer enn å dyppes i sukker. Her får du mange gode oppskrifter.
Her har du 25 lettlagete vegetaroppskrifter som bør prøves ut. Overrask familien med middag uten kjøtt eller fisk eller sørg for at grønnsaker dekker en større del av tallerkenen heretter.
Da er løvbiff laget på denne måten det du skal gå for. Følg oppskriften nøye og du er garantert perfekt resultat.
Pesto trives i langt flere retter enn bare pasta. Her får du ny inspirasjon gjennom disse åtte oppskriftene. Og vi har enda flere.
Det ble Bådin som tok seieren i årets Bryggeribråk, men fikk tøff konkurranse av Nøgne Ø.
Enten du skal feire sommeren, bursdag eller bare be noen venner på et hyggelig lag, er spekemat - lettvint og godt som det er, bedre egnet enn det meste.
Vintergrønnsaker er ikke bare godt og sunt om vinteren, men holder til langt ut på våren. De er også svært velvillige på kjøkkenet. Gode tips og oppskrifter finner du her.
Kokt spagetti og pesto, kan det tilfredsstille smaksløkene, tenker du kanskje? Ja, og mer til, mener vi. Men pestoen må du lage selv.
Posjering er ingen kunst, bare du følger oppskriften. Denne smaker ekstra godt.
Dagens middagsoppskrift er en sikker vinner i barnefamilier. Den er nemlig supperrask å lage og inneholder både pølser og pasta.
Julesesongen er dessverre høytid for matkasting. Her er gode råd og oppskrifter for å unngå at mat havner i søpla.
Amerikanere er eksperter på å utnytte gresskar til siste trevl. Prøv denne oppskriften.
Vafler er utrolig enkelt og alltid populært. De egner seg både til søtt og salt pålegg. Prøv den av disse ni oppskriftene.
Ingen fisk er så forbundet med sommer som makrell, og denne oppskriften bør du virkelig prøve.
Rest er Norges første rendyrkete restaurant som nyttiggjør seg så å si bare av råvarene ingen andre vil ha. Men det er umulig å se eller smake, for satsingen er på absolutt elitenivå ned til den minste detalj.
En italiensk klassiker er hva vi serverer i dag, dertil med en herlig vin fra hvor ellers enn nettopp Italia.
Pasta er manges favoritt, og kan varieres på fantastisk mange måter. Her finner du et knippe gode oppskrifter.
Forbruket av grønnsaker øker, og vegetarretter får stadig oftere fast plass i restaurantenes menyer. Her gir vi deg gode ideer til å gjøre menyen grønnere - også i ditt eget kjøkken.
Når Lise Finckenhagen lager kokebok, brytes ofte konvensjonene, også når det er snakk om julematen. Lises jul er en av fem kokebøker som er nominert til Beste norske kokebok 2016.
Hvis du ikke klarer å løsrive deg fra den tradisjonelle 17. mai-menyen med spekemat og jordbær, men likevel har lyst å prøve noe nytt, er vår vri verdt å prøve ut. Morsomt får du det uansett, både når du forbereder godsakene og når de skal fortæres.
Lag en ny førjulstradisjon i år, be til et rikholdig sildebord med retter du enkelt lager selv. Oppskrifter og drikkeforslag får du av oss.
Grønnsaker er selvfølgelige som tilbehør. Her får du ny inspirasjon. Oppskriftene kan også brukes til en vegetarisk meny.
En svinefilet dekket av krydder og gode urter smaker vidunderlig etter et kort opphold på grillen. Her er oppskrift og drikkeforslag.
I stedet for traust potetsalat og eggerøre kan du prøve en av disse spennende oppskriftene.
Heidi fra Holmestrand har sendt sin beste oppskrift til NM for amatørkokk. Bli med du også og vinn tur til Cognac.
Når matpakker skal smøres går vanligvis fantasien helt i vranglås. Fortvil ikke, for Apéritif gir deg gode tips til en langt mer spennende matpakke.
Med disse lettlagete og ikke minst velsmakende rettene blir MGP-festen en suksess. Spesielt om du også går for drinkene vi foreslår.
God sild hører hjemme på et hvert koldtbord, og den aller beste lager du selv. Her finner du de gode oppskriftene - også noen utradisjonelle.
Vi har samlet noen av våre pølsefavoritter fra vår rikholdige kokebok. Oppskrifter som alle kan lage og for alle anledninger.
Vi fant ingen treff i Pollisten