
Torsk er fantastisk smaksrik og anvendelig og for mange favoritt nummer én. Spesielt nå som skreien fyller fiskediskene. Her har vi samlet en rekke gode tips og oppskrifter.
Om du insisterer på rødvin til torsken, er det lurt å følge våre råd. Men det finnes også andre alternativer.
Resultatet blir fantastisk og det med enkle grep og få ingredienser.
Mens vi venter på skreien, gir denne oppskriften både god julefølelse og honnør til delikatessen som vintertorsk er.
Hvis du lager krydderblandingen selv, blir duftene enda mer intense. Men det er slett ikke nødvendig.
Du kan selvsagt bruke annen type fisk - eller lage burritosene vegetariske. Godt blir det uansett.
Norsk vintertorsk møter solmodne tomater, hvitløk og friske urter. Det er nok til å skape sommerfeststemning uten at januarbudsjettet sprekker.
Du trenger selvsagt også lasagneplater, og det er selvfølgelig mulig å lage retten med fersk fisk. Og hjemmelaget pesto. Velg det som passer deg, smaken blir god uansett.
Tomatsjy er den letteste sausen du kan lage, men den har likevel masse smak, og passer veldig godt til januartorsken som er så fast og fin i fisken.
Torsk smaker ikke bedre enn den gjør akkurat nå. Men innpakket i parmaskinke og pannestekte poteter på siden gjør den ekstra susen.
Her er nemlig mye smak både i paneringen og i tilbehøret. Og det hele er likevel klart på under en halvtime.
Torsk, poteter og flesk er en veldig tradisjonell middagsrett, som også er veldig god, men som med fordel kan fornyes. Som i denne oppskriften.
Denne retten er like god som den er vakker å se på. Her er oppskriften.
Små detaljer er det som gjør susen i denne smaksrike torskeretten. En oppskrift som alle kan klare.
Om du marinerer torskefilet i noen dager får den en karamellisert overflate som gjør den ekstra smaksrik.
Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.
Når torsken får følge av pesto, hvitløk og ost, blir det fest selv midt i uka.
Fersk fisk som flaker seg perfekt på toppen av en suppe med masse gode grønnsaker er det som skal til. Du kan også bruke torsk.
Lag en stor gryte med denne franskinspirerte fiskesuppen. Det blir suksess.
Har du fersk torsk og gode rotfrukter, har du det beste utgangspunkt for et fantastisk måltid. Bare prøv denne oppskriften.
Om du tror du ikke kan lage rødvinssaus, tro om igjen. Denne oppskriften er veldig lett å lykkes med.
Nå er det måneder med "r" i, og det i overskuelig framtid. Og torsken er atter fast i fisken. Denne oppskriften vil få alle til å glede seg til middag.
Sandefjordsmør er en av de enkleste sausene som finnes, og en av de mest suksessfulle følgene til torsk. Her er oppskriften.
I denne oppskriften er det brukt steinbit, men du kan bruke annen type hvit fisk som sei, torsk eller hyse/kolje.
Det er vinterens beste råvare, fersk torsk, som er den hemmelige ingrediensen i denne oppskriften på pasta carbonara.
Torsk tåler mye smak i tilbehøret. Den får akkurat passe med juling i denne knallgode bacalaoinnspirerte oppskriften.
Torsk, appelsin og fennikel gir alene julestemning i huset. Om du ikke er blant dem som spiser torsk på julaften, smaker den godt gjennom hele jula.
Denne herlige torskeoppskriften er bare begynnelsen på det som kan bli mange gode matopplevelser for deg og dine.
Helle Øder Valebrokk vant NM for amatørkokk under Matstreif.
Rune Gjertsen har brukt et gammelt kinesisk knep for sitt bidrag til NM for amatørkokk.
Bente Pihlstrøm velger appelsin som «krydder» til torsken. Kommer hun videre til finalen i NM for amatørkokk?
Topp råvarer trenger ikke så mye bearbeiding for å smake himmelsk. Det er denne oppskriften et godt bevis på.
Torsk kan brukes til en rekke spennende retter, slik som denne lettlagete vrien på taco.
Helle Øder Valebrokk er med denne retten først ut i serien av kandidater til finalen i NM for amatørkokk 12. september.
Og grepet heter safran - et av de dyreste smakstilsetninger som finnes, men som du trenger veldig lite av for maksimal effekt.
Er det fordi torsken trenger et monarkisk løft ut av sin enkle uraffinerte og urnorske tilværelse at bordeauxvin er blitt dens faste følge her til lands?
Om du absolutt vil ha rødvin til torsk, gjør denne en god jobb.
Nå når kvaliteten på torsk/skrei er så fantastisk, får den lov å spille hovedrollen i helgens festmeny. Oppskriften er såre enkel.
Denne torskeretten er det skikkelig festsus over. Får du ikke tak i fersk hel torsk, kan du godt lage den med filet, fersk eller fryst.
En ratatouille gir torsken smak av Middelhavet - lettvint og populært innslag på middagsbordet en tirsdag i september.
For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin.
Torsk er en utrolig anvendelig råvare som trives utmerket i denne spennende oppskriften på farge- og smaksrik nudelsuppe.
Dagens oppskrift gir den litt kjedelige lettsaltete torsken du finner i alle butikker, nytt liv. Det blir både smaksrikt, sunt og superenkelt.
Om du ikke har øl av typen porter, fungerer juleøl veldig godt til torsken, både i sausen og i glasset.
En gammel traver gjøres festklar med denne oppskriften.
Det er ikke mer som skal til på en tirsdag. Mye god smak for en liten innsats.
Siden februar har bryggerier møttes på Håndverkestuene i Oslo for å konkurrere om hvem som er best til å finne riktig øl til maten. Nå kan du teste dette hjemme. Her har du tre av oppskriftene du kan starte med.
Det blir full fest selv på en tirsdag med denne veldig tradisjonelle oppskriften med fersk torsk.
Helt fersk torsk med lever og rogn er noe av det beste sesongen kan by på. Følg denne oppskriften og suksessen er sikret.
Torsk er en juletradisjon for mange, og det finnes knapt noe bedre å starte det nye året med etter de mange dagene med tung julemat.