1643 Augier XO - Tildelt Merket for God Design 2000

VinCompagniet, representert ved Pål Atle Skjervengen og designeren Kristin Samuelsen er av Norsk Designråd blitt tildelt "Merket for God Design" for cognacen 1643 Augier XO.

Det er i kategorien grafisk design juryen har tildelt utmerkelsen med begrunnelsen: Etikettens grafiske uttrykk fjerner seg fra tradisjonell Cognac-tankegang. Det minimalistiske uttrykket gir produktet nytt innhold og er et design som tydelig bidrar til å distansere produktet fra andre «like» produkter - uten at det virker tilfeldig og anstrengt. Navnet signaliserer Frankrikes eldste Cognac-hus.

Denne kvalitetscognacen, som er lagret i opptil 45 år, er tilgjengelig i både Horeca-markedet (VSD varenr.13319, Horecapris. 309,21) og i Vinmonopolets butikker.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Julemat Drikke til julematen

Den definitive guiden: Slik finner du passende øl til alle julens måltider

I julen er måltidene mange, og ølet er en selvskreven ledsager. Derfor har vi satt sammen en oversikt for alle som lurer på hva de skal drikke til de ulike måltidene. Deriblant også mellommåltidene (les godteriene), som det raskt kan bli litt for mange av på denne tiden av året. Les hele saken

Til toppen