18. juni i Oslo - Sommerens beste musserende med Bølgen (NVkF)

Bli med på en unik smaking av 13 elegante champagner og musserende viner med en av landets fremste eksperter, Toralf Bølgen.

Det finnes knapt noe bedre enn å kunne nippe til et glass med herlig forfriskende musserende vin på varme sommerdager!
 
Som medlem av NVkF gir vi deg muligheten til å delta på denne smakingen til en fordelaktig pris
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Meld deg på her
 
Viner i verdensklasse
Denne kvelden vil du få mulighet til å smake en rekke flotte viner fra noen av de aller beste produsentene av såvel champagne som musserende vin av ypperste klasse,  presentert av ingen ringere enn en av Norges beste vinkjennere - Toralf Bølgen .
 
Toralf Bølgen lanserte i 2003 en bok om Champagne - stedet og drikken med samme navn som har trollbundet så mange av oss, og som for mange står for det ultimate av hva vinranker kan produsere av deilig drikke.
Les mer om FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="Bolgen"> Toralf Bølgen og hans forfatterskap her (klikk).
 
Den perfekte drikk?
Svært få drikker, om noen, kan være så ufattelig leskende som champagne og musserende vin.
 
Det finnes en rekke gode musserende viner som kan ta opp kampen mot de flotteste champagner. Denne kvelden vil du selv få smake forskjellen mellom champagne og musserende vin, i det vi smaker elegante champagner og noen av verdens aller beste musserende viner.
 
Gå ikke glipp av denne unike smakingen og hils sommeren velkommen!

è Meld deg på her (NVkF) (klikk)
Arrangementet er nå avholdt.
 
Tid: 18. juni 2009 kl. 19.00 - 21.30
Pris: kroner 345,- pr. person for NVkF (vanlig pris kr 545,-)
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 17.06.09 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her .
 
Spørsmål? Send en mail .
 

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336

En mester innen vin
Toralf Bølgen er uten tvil en av Norges ledende vineksperter. Han er innehaver av restaurantene Bølgen & Moi som du finner flere steder i landet, samt nysatsingene Bølgen & Moi Food Garage i Sandvika og Nydalen.
 
Han er tidligere Norgesmester for Vinkelnere og har blant annet gitt ut den prisbelønnede boken Historien om Cognac, Calvados og Armagnac .
 
Bølgen er også utnevnt til assisterende kjellermester hos Bache Gabrielsen, ved deltagelse i sammensetningen av hans egne cognacer: Cuvée Anna, Cuvée Maria og Cuvée Solène.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Meld deg på her

Rikt forfatterskap
Ved siden av sitt virke som vinkelner og restaurantør, har Toralf Bølgen skrevet en rekke bøker om mat, vin og brennevin. For drøyt 2½ år siden lanserte han boken Bølgens Vin - for deg som vil nyte vin og lære litt mer om vinen du drikker.

Av andre bøker kan nevnes kokeboken Mat og Vin, den fantastiske boken Champagne - Diva og Dronning samt 100 viner og vinopplevelser .
 
Høsten 2006 lanserte han sin store bok om Fisk ogvin i samarbeid med Trond Moi og sine gode kolleger ved Bølgen & Moi .
 
Over bokens 380 sider får vi presentert 200 oppskrifter på fisk og skalldyr med tilhørende vinanbefalinger.
 
Her blir alt fra abbor til ål tatt for seg og du bil finne såvel tradisjonelle som eksotiske retter i forskjellige vanskelighetsgrader. Dette er en flott bok for alle som er glade i noen av våre aller beste råvarer, nemlig fisk og skalldyr.
 
Finalist i Beste norske kokebok 2008
Høsten 2008 kom den hittil siste kokeboken fra Bølgen & Moi - Kjøtt & Vin . I sterk konkurranse fra mer enn 30 andre kokebøker ble den plukket ut som en av fem finalister til Apéritif og Norli sin konkurranse Beste norske kokebok 2008 .
 
Kjøtt & Vin gir deg 175 oppskrifter på det meste av det du kan tenke deg innen kjøtt, alle rettene kommer selvfølgelig med drikkeforslag satt av Bølgen. Les mer om boken her .
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Meld deg på her

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen