2. oktober - Opplev Provence midt i Oslo

Nå tar Apéritif deg med til Provence i restauranten d'Artagnans selskapslokaler der kjøkkensjef Knut Brottveit og Pål Suarez har komponert en herlig meny som får følge av åtte deilige ting i glasset. En festmiddag der du både lærer om maten og om vinen so
Redaksjonen
22 August 2002 - 10:01

Straks Provence blir nevnt flyr tankene raskt avsted til sydfransk natur med romantiske enger, innsjøer og åpne landskap, selvsagt med befriende avslapning men også utrolig deilig mat i klassisk provençalsk stil med urter og saftige grønnsaker. For mange blir det av forskjellige årsaker bare med drømmene, men nå har du sjansen til å komme litt lenger.

Apéritif arrangerer i samarbeid med d'Artagnan en komplett aften bestående av mat, vin og annet godt drikke fra området Provence, der du også skal lære mye mer enn det som kommer frem i reisebrosjyrene.

Kanskje du etter denne kvelden endrer destinasjon for sommerens feriereise? Benytt denne sjansen til en forsommerlig og kjærkommen utflukt til de sørlige breddegrader.

Arrangementet er nå avholdt

Dette er kveldens meny og tilhørende viner:

MENY
*
Aperitiff
Pastis Henri Bardouin
*
Provençalske toaster i utvalg
Le Galantin Rosé 2001
Roquefeuille Rosé 2000
**
Grillet lammelår
med tårn av sydlandske grønnsaker
Le Galantin Rouge 1999
Roquefeuille Grande Reserve 1998
***
Chevre de Banon
****
Crème Brûlée tilsmakt sitrontimian
RinQuinQuin á la Pêche
Muscat Blanc Moelleux 2001
*
Digestive
Absente 55

Les mer om produktene her:
w Henri Bardouin Pastis (41149) (Bakken Vin & Gourmet)
w Le Galantin Rosé 2001 (ikke på polet - ca kr. 130,-) (Bakken Vin & Gourmet)
w Le Galantin 2001 (40590) (Bakken Vin & Gourmet)
w Rinquinquin À La Pêche (41155) (Bakken Vin & Gourmet)
w Absente 55 (41150) (Bakken Vin & Gourmet)

Pirrende Absint (artikkel om Absente 55)

Arrangementet er nå avholdt

Tid: 2. oktober kl. 19.00
Pris: kroner 895,- inkl. mva
Sted: d'Artagnan Selskapslokaler
Øvre Slottsgt. 16, 0157 Oslo.

Ring Apéritif på 902 04 834 dersom du ikke finner frem.
 
Avbestillingsfrist: 25.09.02 kl. 23:59

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 021002. Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen ovenfor refunderer vi ikke deltakeravgiften.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik velger du drikke til juledesserten
Julemat
Drikke til juledesserten

Slik velger du drikke til juledesserten

Vi tøyser ikke med de søte juletradisjonene, derfor blir det også veldig klassisk i glasset.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du julestemning på et øyeblikk
Dagens rett
Rugbrød med medisterkake og bacon

Slik lager du julestemning på et øyeblikk

Her får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her