Drikke

Test Velger du vin i boks, er du trygg med en av disse

De 11 beste boksvinene på polet

Dette er de 11 beste boksvinene på polet akkurat nå. De gir deg like god kvalitet som flaskevin til 150 kroner, og koster bare en femmer mer per glass enn de dårligste boksvinene.

Test Dette er de beste basisnyhetene i september

Nyheter i basisutvalget september 2017

I september er det utenfor allfarvei som gjelder, så er du klar for å introduseres for noe nytt, er det nå du skal handle. Det gjelder både for vin, øl og brennevin.

Test Rekordmange knallgode viner. Her ser du de aller beste

Nyheter i bestillingsutvalget

905 nye produkter testet er ikke rekord i antall, men det er rekord når det kommer til antall produkter med 90 poeng eller mer.

Her er det historie i hver dråpe vin

De vulkanske øyene nord for Sicilia er ikke bare en del av Unesco-arven, men også blant de mest eksotiske adressene for vinproduksjon i Europa. Castellaro er eneste produsent på Lipari og tar ansvaret den unike beliggenheten medfører svært seriøst. Les hele saken

Okanagan

Er dette det nye vineldoradoet?

Canada satser for fullt på å bli verdens neste store vinland. I Okanagan-dalen på Canadas vestkyst råder ideelle forhold for vindyrking og klimaet, og vinene er av like høy kvalitet som i solrikere California eller Frankrike. Nå er viner herfra også i salg i Norge. Les hele saken

Til toppen