20. september i Oslo - Miks drinker med en mester

Bli med på høstens mest spennende bartenderkurs sammen med en av Norges aller beste Flairtendere, Chris Spencer.

Bor det en bartender i deg? Bli med på et spennende bartenderkurs der du lærer å mikse de herligste drinker sammen med en av Norges beste bartendere.
 
Unikt kurs
I det kveldene blir mørkere og kaldere, er det herlig med rom - enten i drinker eller bar.
 
Denne kvelden vil du vil få lære historien bak drinkene, lære forskjell på hva det å bygge, blande, shake og sile egentlig betyr innen bartendersjargongen, og samtidig få smake samtlige drinker som lages.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor
 
Bartender med flair
Det er ingen hvem som helst som skal holde barkurs for oss denne kvelden - Chris Spencer er nemlig en av landets aller beste på triksbartending (flairing), og du har sikkert sett han i flere internasjonale magasiner tidligere.
 
Du skal ikke se bort i fra at du vil få se og lære en rekke triks i det vi inntar en av de ledende cocktailbarene i Oslo, Åpen Bar .
 
Les mer om FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="Spencer"> Chris Spencer og rom her.
 
Arrangementet har 20-års aldersgrense og er begrenset til 35 deltakere.
 
Oppskriftshefte med alle drinkene vi mikser denne kvelden, samt en rekke andre herlige drinker, vil bli delt ut til samtlige deltakere.
 
Du kan også få kjøpt den fabelaktige nye drinkboken Ren nytelse av ingen ringere enn Apéritif sin egen ansvarlige redaktør, Aase E. Jacobsen, på arrangementet.
 
Gå ikke glipp av dette enestående arrangementet - ta med deg venner og bli med på et uforglemmelig kurs!

Arrangementet er nå avholdt

Tid: 20. september 2007 kl. 18.00 - 20.30
Pris: kroner 395 (avgiftsfritt)
Sted: Åpen Bar, Stranden 3, Aker Brygge, 0250 Oslo.
 
OBS! Maks 35 personer!

Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705 , Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 200907 .
 
Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering.
 
Melder du deg av etter avbestillingsfristen 16.09.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
 
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
 
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .
 

Kiwi fra vestlandet
Chris Spencer er opprinnelig fra New Zealand, men han har etter en lang karriere blant annet i London, bosatt seg i Bergen.
 
Han har en lang og imponerende merittliste å vise til, og noen av oss vil kjenne ham igjen fra forskjellige magasiner, både fra innland og utland (Apéritif BAR, FHM, Arena, GQ, Loaded, Flavour, Theme).
 
Foruten å ha innehatt ansvarsfulle stillinger, har Chris også blitt kåret til UK bartender of the Year 2000, Havana Club Flair Bartender of the Year 2000, og vært én av finalistene i verdens største flairingkonkurranser i årene 2000 - 2002; the Roadhouse International Flair Competition. Flairing (triksing med flasker og annet barutstyr) som også er en av tingene vi vil få oppleve denne kvelden.
 

Alle drinker fører til rom
Uansett hvilken type brennevin du foretrekker, vil du mest sannsynlig finne en rom som passer for nettopp deg.
 
Du kan finne romvarianter som er helt glassklare, via gylden rom til den virkelig mørke romen som har ligget og godgjort seg i årevis på eikefat. Det er nettopp derfor rom er så utrolig allsidig og er elsket av alle bartendere.
 
En av de mest kjente produsentene av rom er cubanske Havana Club, og du får selvfølgelig smake tre typer rom fra denne spennende produsenten. Det  er utifra disse romtypene vi skal lage de mest herlig cocktails.
Romtypene vi skal smake er:
 
Påmeldingslenken finner du ovenfor
 
Foto: Havana Club, Bo Mathisen
 

Kommende kurs

Til toppen