21. mai i Oslo - Enestående Brunello-smaking

Bli med og smak viner fra et av verdens mest ettertraktede vinområder.
Redaksjonen
29 April 2008 - 11:24

Nå kan du smake elegante Brunelloer og enkeltvinmarksviner fra en av Italias mest anerkjente vinprodusenter - Fattoria dei Barbi.

Unn deg selv en spesiell og smakfull opplevelse.

Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Kvalitet siden 1790
Familien Cinelli Colombini har siden 1352 drevet jordbruk i Toscana, og i 1790 overtok de Fattoria dei Barbi som raskt ble kjent som et vinhus som leverte tradisjonell og lagringsdyktig Brunello di Montalcino.

I dag er vinproduksjonen konsentrert rundt Montalcions klassiske drue, Brunello, som gir kraftfulle og aromatiske viner.
 
De lager også en rekke andre viner ved huset, som du selvfølgelig vil få muligheten til å smake denne kvelden.

Smak eldre årganger
Denne kvelden får vi besøk av Raffaella Guidi Federzoni fra Fattoria dei Barbi, som vil gi deg et innblikk i husets fascinerende historie mens vi smaker ikke mindre enn åtte flotte viner.

Du får anledningen til å smake deres Brusco di Barbi, som har en vinifikasjon som er unik for Fattoria dei Barbi, samt to årganger av deres elegante enkeltvinmark Vigna del Fiore helt tilbake til 1996.

Gå ikke glipp av denne spennende smakingen - meld deg på i dag.

Dette er vinene vi får smake:
• Bianco del Beato IGT Toscana 2007 (ikke tilgjengelig i Norge, pris ca. 120,-)
• Rosso di Montalcino 2006 (ikke tilgjengelig i Norge, pris ca. 170)
• Brunello Vigna del Fiore 2003 (ikke tilgjengelig i Norge pris ca. 400,-)
• Brunello Riserva 2001 (utgått årgang, 2003 kommer i mars 2009 og koster ca. 305,-)
• Brunello Vigna del Fiore 1996 (ikke tilgjengelig i Norge pris ca. 600,-)
 
è Meld deg på her (klikk)

Arrangementet er nå avholdt

Tid: 21. mai 2008, kl. 18.00 - 20.00
Pris: kroner 395,- pr. person
Sted: Oslo Militære Samfund, Myntgaten 3, 0151 Oslo.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 13.05.08 kl. 23.59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.
 

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336
 
Foto: Fattoria dei Barbi
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake
Ukens kake

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake

Den er både forseggjort og særdeles velsmakende. Spesielt om du bruker egne solbær.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut
+
Godbiter i pollisten

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut

Innholdet er fascinerende og absolutt noe for seg selv i australsk sammenheng, og mannen som har gitt navn til dem, lever opp til inntrykket.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene
Guide
Oppskrifter med agurk

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene

Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake
Ukens kake

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake

Den er både forseggjort og særdeles velsmakende. Spesielt om du bruker egne solbær.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut
+
Godbiter i pollisten

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut

Innholdet er fascinerende og absolutt noe for seg selv i australsk sammenheng, og mannen som har gitt navn til dem, lever opp til inntrykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Blir det grillvær i dag, fikser du middagen på et øyeblikk
Dagens rett
Grillet biff med bulgursalat og tomat- og aprikossaus

Blir det grillvær i dag, fikser du middagen på et øyeblikk

Lukten av en saftig biff på grillen får tennene til å løpe i vann, og servert med en frisk sommersalat er dette en perfekt søndagsmiddag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her