21. mai i Oslo - Enestående Brunello-smaking

Bli med og smak viner fra et av verdens mest ettertraktede vinområder.
Redaksjonen
29 April 2008 - 10:24

Nå kan du smake elegante Brunelloer og enkeltvinmarksviner fra en av Italias mest anerkjente vinprodusenter - Fattoria dei Barbi.

Unn deg selv en spesiell og smakfull opplevelse.

Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Kvalitet siden 1790
Familien Cinelli Colombini har siden 1352 drevet jordbruk i Toscana, og i 1790 overtok de Fattoria dei Barbi som raskt ble kjent som et vinhus som leverte tradisjonell og lagringsdyktig Brunello di Montalcino.

I dag er vinproduksjonen konsentrert rundt Montalcions klassiske drue, Brunello, som gir kraftfulle og aromatiske viner.
 
De lager også en rekke andre viner ved huset, som du selvfølgelig vil få muligheten til å smake denne kvelden.

Smak eldre årganger
Denne kvelden får vi besøk av Raffaella Guidi Federzoni fra Fattoria dei Barbi, som vil gi deg et innblikk i husets fascinerende historie mens vi smaker ikke mindre enn åtte flotte viner.

Du får anledningen til å smake deres Brusco di Barbi, som har en vinifikasjon som er unik for Fattoria dei Barbi, samt to årganger av deres elegante enkeltvinmark Vigna del Fiore helt tilbake til 1996.

Gå ikke glipp av denne spennende smakingen - meld deg på i dag.

Dette er vinene vi får smake:
• Bianco del Beato IGT Toscana 2007 (ikke tilgjengelig i Norge, pris ca. 120,-)
• Rosso di Montalcino 2006 (ikke tilgjengelig i Norge, pris ca. 170)
• Brunello Vigna del Fiore 2003 (ikke tilgjengelig i Norge pris ca. 400,-)
• Brunello Riserva 2001 (utgått årgang, 2003 kommer i mars 2009 og koster ca. 305,-)
• Brunello Vigna del Fiore 1996 (ikke tilgjengelig i Norge pris ca. 600,-)
 
è Meld deg på her (klikk)

Arrangementet er nå avholdt

Tid: 21. mai 2008, kl. 18.00 - 20.00
Pris: kroner 395,- pr. person
Sted: Oslo Militære Samfund, Myntgaten 3, 0151 Oslo.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 13.05.08 kl. 23.59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.
 

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336
 
Foto: Fattoria dei Barbi
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her