23. oktober i Oslo - Smak Apéritifs testvinnere

Dette er en smaking av de sjeldne og en du definitivt ikke bør gå glipp av - vi smaker et utvalg av de beste vinene fra Aperitif sine tester.

Kanskje funderer du over hvordan de forskjellige viner i en test egentlig smaker, og ikke minst hva det er som gjør enkelte viner fortjent til betegnelsen "Best i Test".
 
Hvert år tester Apéritif sitt profesjonelle smakspanel, med kjellermester Remi Madsen i spissen, flere hundre viner for å kunne gi deg de beste anbefalingene blant polets mange tusen listeføringer.
 
Denne kvelden kan du være med på en uforglemmelig opplevelse.

è FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Meld deg på her (klikk) Arrangementet er nå avholdt.

De beste vinene og den beste kompetansen
Nå har du muligheten til å smake en rekke viner som alle har fått utmerkelsen "Best i test" av vårt smakspanel. Det er en av Norges fremste eksperter på vin, Toralf Bølgen, som vil lede oss gjennom smakingen denne kvelden.

I løpet av kvelden vil du få en forståelse for hvorfor nettopp disse vinene har blitt plukket ut som de aller beste fra sitt område i denne rundreisen i vinens verden. Denne kvelden bør du skjemme bort deg selv og dine venner, og bli med oss på denne enestående smakingen.
 
è FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Meld deg på her (klikk) Arrangementet er nå avholdt.

En mester innen vin
Toralf Bølgen er uten tvil en av Norges ledende vineksperter. Han er innehaver av restaurantene Bølgen & Moi som du finner flere steder i landet, er tidligere Norgesmester i Vinkelner og har gitt ut den prisbelønnede boken Historien om Cognac, Calvados og Armagnac.
 
Han er også utnevnt til assisterende kjellermester hos Bache Gabrielsen, ved deltagelse i sammensetningen av hans egne cognacer: Cuvée Anna, Cuvée Maria og Cuvée Solène.

Rikt forfatterskap
Ved siden av sitt virke som vinkelner og restaurantør, har Toralf Bølgen skrevet en rekke bøker om mat, vin og brennevin. For drøyt 2½ år siden lanserte han boken Bølgens Vin - for deg som vil nyte vin og lære litt mer om vinen du drikker.

Av andre bøker kan nevnes kokeboken Mat og Vin, den fantastiske boken Champagne - Diva og Dronning og 100 viner og vinopplevelser . I disse dager holder han på med ferdigstillelsen av et stort nytt verk om fisk og vin i samarbeid med sine gode kolleger ved Bølgen & Moi.

Pass på å ikke gå glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse !

è Meld deg på her (klikk)
Arrangementet er nå avholdt.

Tid: 23. oktober 2006 kl. 19.00 - 21.30
Pris: kroner 545 inkl. mva
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Kurset varer til ca. kl. 21:30

Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 231006 . Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 19.10.06 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .
 

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336

Kommende kurs

Til toppen