31. august i Oslo - En aften for krabbeelskere

Bli med og spis alt du orker av deilig Hitra-krabbe på årets store krabbelag på Restaurant Havsmak - alt med herlig hvitvin til.

Krabbefestivalen er tilbake i byen. Fra den 28. august til den 10. september kan du nyte denne delikatessen på Restaurant Havsmak i Oslo.
Det er fjerde året på rad at denne delikatessen har sin egen festival, og vi i Apéritif har gleden av å kunne tilby deg en aften med krabbe og vin til en symbolsk pris. Tidligere arrangement har raskt blitt fulltegnet, så meld deg på med det samme!

Back to basic
Her blir det, for anledningen, ingen flotte bordduker og annet dill. Det er krabbe som står i fokus, og når slikt skal fortæres går det som kjent ganske vilt for seg.
 
Så mye du orker
Vi kjører det hele i en litt rustik stil, ganske likt det du ser i Amerika. Det vil si gråpapir på bordet, bankeplater og hammer. Det blir satt opp en buffet i salen med masse krabbe og is. Du får spise så mye krabbe du ønsker, og til dette får du servert en herlig italiensk hvitvin. Til den delikate krabben serveres det nybakt brød, majones, dill og tzatziki.
 
Verdens beste krabbe?
Dette er det perfekte arrangementet for venner som kolleger - og hvorfor ikke invitere til et festmåltid med den beste krabben du kan få, nemlig Hitra-krabben.
 
Vinen du får servert til krabbene kommer fra herlige Abruzzo i Italia. Vi har grunn til å anta at stemningen denne kvelden blir temmelig høy.
 
Denne kvelden serveres følgende vin til krabben:
 
Prisen oppgitt nedenfor er inkludert vin.

Arrangementet er nå gjennomført
Tid: 31. august 2006 kl. 19.00 - ca. 22.00
Pris: kroner 450 inkl. mva
Sted: Restaurant Havsmak,
Drammensveien 4, 0255 Oslo.

Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 310806 . Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 290806 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

Kommende kurs

Til toppen