5. september i Oslo - Kokkekurs - Høstens selskapsmeny

Har du lyst til å lage høstens festmat sammen med noen av Norges beste kokker? Da skal du melde deg på kokkekurs i dag.

Har du lyst til å lære mer om hvordan mangfoldet av gode råvarer kan forvandles til delige retter, selvfølgelig med tilsvarende vin som følge?
 
Høsten, som nå så vidt er i anmarsj, er en tid da vi gjerne inviterer gode venner og familie hjem på de deiligste delikatesser og minnes sommeren som var. Nå har du muligheten til å lære å lage de lekreste retter av noen av landets dyktigste kokker. Hva kan vel være bedre enn å lære mer om delikatessene ved å gå på kurs på Gastronomisk Institutt?
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Meld deg på her (klikk)

Norges beste kokker
Kjetil Gundersen er leder av Gastronomisk Institutt i Oslo. Han har lang erfaring bak seg fra det norske kokkelandslaget, og veileder oss gjennom den skreddersydde festmenyen . Vi tar for oss bruk av flere flotte råvarer, lager spennende smakskombinasjoner, og serverer de mest delikate viner tilpasset maten.
(klikk på bildet til venstre for å se PDF-presentasjon av Kjetil Gundersen)

GI er landets fremste mat- og vinfaglige kompetansesenter med filialer i både Stavanger og Oslo. Dagens virksomhet spenner vidt - fra utvikling av nye retter og produkter, til formidling, undervisning, representasjon og offentlige oppdrag.

Kveldens program
Denne kvelden skal dere lære om hvordan du best behandler råvarene, oppleve de utrolig mange smaksnyansene som krydder og vin kan skape sammen med råvarene.

Og selvfølgelig; til slutt setter vi oss rundt bordet for å nyte det hele sammen med matchende gode viner.

Alle kursdeltagere får utdelt oppskriftshefter.

è Meld deg på her (avholdt kurs)

Dette kurset er nå fulltegnet, men du kan registrere deg på venteliste. Vi vil da kontakte deg straks vi kan tilby deg plass(er).

Tid: 5. september 2006, kl. 17.00 - 23:00
Pris: kroner 1.500 inkl. mva
Sted: Gastronomisk Institutt,
Økern Torgvei 30, 0580 Oslo.

OBS: Kun 17 plasser.

Ring Apéritif på 930 69 873 eller GI på 22 72 18 40 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 050906 . Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 31.08.06 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

Kommende kurs

Til toppen