Annen Etage og ORO er tildelt én stjerne i Guide Michelin

Norge og Oslo kan nå glede seg over å ha to nye restauranter med én stjerne i den berømte Michelin-guiden. Både Oro og Annen Etage får en meget velfortjent stjerne hver å pynte seg med.

Det er god grunn til å gratulere henholdsvis Terje Næss på Oro og kjøkkensjef Morten Halland på Annen Etage med den prestisjetunge utmerkelsen. Like god grunn er det til å påpeke at dette ikke er resultat av enmannsshow. Det hjelper lite at maten er perfekt hvis ikke alt det andre stemmer i restauranten. Her bør det drysse heder over hele mannskapet fra garderoben til servitørene og til vinkelner og restaurantsjef.Like hyggelig er det å notere at Bagatelle beholder sine to stjerner og at Le Canard, Statholdergaarden og Feinschmecker beholder sine en stjerne.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Hvis du lurer på hva motstrøms betyr, får du et prakteksempel her

Elise Bratteng Rønning og Marius Martinsen forlot Kulinarisk Akademi i Oslo for å realisere sitt motstrømsprosjekt Fra Beite til bord i Utskarpen på Helgelandskysten. I bygda med 900 innbyggere skal de bygge Matdestinasjon Helgeland. Det tok av umiddelbart. Les hele saken

Til toppen