Apéritif søker event manager

Apéritif søker event manager

Ledig stilling som Apéritifs kursansvarlig gir spennende utviklingsmuligheter for deg som jobber med mat og drikke.
Aase E. Jacobsen
03 Januar 2014 - 14:40

Norges største nettsted om mat og drikke er også Norges største arrangør av mat- og vinkurs.

Ansvar for videreutvikling

I 2013 hadde vi drøyt 5000 deltakere på til sammen 100 kurs. Vi skal bli enda større.

Her er kursplanen for våren

Vi søker derfor en medarbeider som skal ha ansvaret for å videreutvikle Apéritifs kurstilbud.

Mat- og drikkebakgrunn

Vi ser for oss en person med kunnskap om og erfaring fra mat og drikke samt arrangementer eller kurs-/opplæringsvirksomhet.

Det legges dessuten vekt på gode forhandlings-, delegerings- og kontaktskapende evner.

Målbevisst og strukturert

Ikke minst viktig er en struktuert og målbevisst arbeidsstil. En god mis-en-place er med andre ord viktig.

Arbeidsoppgavene innebærer planlegging og gjennomføring av vårt omfattende kurstilbud i samarbeid med våre faste partnere, som Kulinarisk Akademi, og våre mange foredragsholdere.

Skriftlig søknad sendes per epost til ansvarlig redaktør Aase E. Jacobsen, aase.jacobsen@aperitif.no.

Spørsmål om stillingen kan rettes til den samme på telefon 920 27 785 eller til redaktør Jan H. Amundsen på 901 57 687.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag en liten festmeny med krabbe - og en sommerlig søt avslutning
Dagens rett

Lag en liten festmeny med krabbe - og en sommerlig søt avslutning

Ta for deg av sesongens beste råvarer og lag et festmåltid med krabbe denne helgen. Prøv denne deilige treretters menyen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien
+
Tester

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien

Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag en liten festmeny med krabbe - og en sommerlig søt avslutning
Dagens rett

Lag en liten festmeny med krabbe - og en sommerlig søt avslutning

Ta for deg av sesongens beste råvarer og lag et festmåltid med krabbe denne helgen. Prøv denne deilige treretters menyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré
Dagens rett

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré

Finn frem knivene og skjerp appetitten, for i dag er det biff til middag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her