Australske Brown Brothers besøker Apéritif 6. februar

Brown Brothers kommer til Oslo og Apéritif byr på smaking av hele åtte av vinene til et Australias mest kjente vinhus. Selvfølgelig vil du lære om vin fra down under med vekt på området Victoria. Og du kan skaffe deg et diplom som blindsmaker i en morsom såkalt Certificate Tasting. Dette blir både spennende og garantert godt.

Australsk vin er populært som aldri før, og det tar Apéritif konsekvensen av og inviterer til smaking når Brown Brothers kommer til Oslo den 6. februar. Foruten et underholdende foredrag om Victoria skal du smake hele åtte av brødrenes beste viner. Du kan lese mer om Brown Brothers. Se linken nederst på siden.

Viner til smaking:
Chenin Blanc 99/00
Chardonnay 99
Tarrango 99/00
Merlot 97
Shiraz 98
Cabernet Sauv. 99
Late Harvest Muscat 99/00
Orange Muscat & Flora 99/00

Etter foredrag og smaking der du får anledning til å diskutere hver enkelt vin med representanter for Brown Brothers, kjører vi en såkalt Certificate tasting med syv av vinene du har smakt. Vinene heller vi i karafler og skjenker blindt, altså slik at du nå ikke vet hva du smaker. Klarer du gjenkjenne fem av de syv vinene, får du et flott diplom av Brown Brothers. Underholdende og ikke minst lærerikt. Her er det snakk om å nyte og underholdes; du behøver altså slett ikke være proff.

Smakingen holdes den 6. februar 2001 kl. 19.30 i Store festsal, Oslo Militære Samfund, Myntgt. 3, 0151 Oslo.

Pris pr. person kr: 398,- betales inn på bankkontonr. 7023 05 45705 til Aperitif Nett AS, Furuveien 39 c, 0678 Oslo.

Aldersgrense 18 år.
Påmeldingen er bindende.

Meld deg på her

Kommende kurs

Til toppen