Bedriftsseminarer - events

Hva med å gi bedriftens ansatte eller dine kunder en opplevelse de aldri vil glemme. Apéritif arrangerer events hvor nytelse står i fokus. Begrensningene settes kun av budsjettet. Og vi vil alltid tilby spennende opplegg. Har du egne idéer, ta kontakt med
Redaksjonen
26 August 2003 - 10:00

w Grunnleggende kunnskap om vin
Bli kjent med en spesiell vinregion, druetype eller rett og slett lær å smake vin i sammen med dine kolleger eller kunder.

w En reise gjennom Italia
Smak viner fra noen av Italias mest innovative og kjente produsenter av kvalitetsvin. Samtidig skal du få en spennende beretning om Italias lange vinhistorie fra en som kan dette vinlandet til fingerspissene.

w Bordeaux
Smak områdets viner og vi loser deg gjennom en spennende historie og sørger for at du, enten du kjenner området fra tidligere eller gjerne vil bli kjent med det, får en opplevelse av de sjeldne.

w Mat og vinkurs
Lær å lage mat med en anerkjent kokk som veileder gruppen gjennom en skreddersydd meny. Maten lages i fellskap og ved servering gis det en innføring i mat og vin i kombinasjon. Og selvfølgelig nyter vi maten med utvalgte viner.

w En reise gjennom Burgund med en av Norges stjernekokker
Vi velger i fellsskap en topprestaurant med et meget bredt utvalg av det ypperste innen vin, nemlig fra Burgund. Kjøkkensjefen setter sammen en stor meny som er skreddersydd for regionens mest eksklusive viner, hvite som røde.

w Champagnesmaking og champagnemeny
Champagne er den perfekte matvin. Aldri har tilbudet av champagne vært større i Norge og med relativt lave priser øker interessen for denne forførende drikk for hver dag.

w Luksuscognac og tilhørende sigarer
En smaking av de mest eksklusive cognacer som er i salg i Norge som du får nyte med tilsvarende sigarer.

I tillegg vil vi selvsagt forsøke å tilrettelegge et arrangement slik dere ønsker det. Send en email til kurs@aperitif.no med din forespørsel og eventuelt dine egne idéer.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Your session has expired. The page has been automatically refreshed to generate a new session.

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her