BEINSPIRED 2026: Smak flere hundre viner
Vinmesse i Oslo

BEINSPIRED 2026: Smak flere hundre viner

Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
28 November 2025 - 10:15

Årets BEINSPIRED-messe går av stabelen 27. januar på Grand Hotel i Oslo. Kom og opplev inspirerende og dyktige vinprodusenter fra hele verden. La deg begeistre av bredden og kvaliteten, alt fra store internasjonale produsenter til små familiedrevne vingårder. 

Denne kvelden vil du kunne gå fra bord til bord og smake det du selv måtte ønske, og samtidig bli kjent med fagfolk og produsenter. Her blir det alt fra de lekreste roséviner, til komplekse rødviner, elegante hvitviner og deilige champagner. Det vil være flere hundre forskjellige viner tilgjengelig, og garantert mange som vil falle i smak. Grip muligheten til å utforske gamle klassikere og finn nye favoritter.

Meld deg på eksklusive masterclasses med Baron De Ley og Rathfinny Du får verdifull innsikt og nøye utvalgte viner. 

Påmelding til messen finner du til høyre på siden. Nytt i år er muligheten til å velge tidspunkt, enten fra klokken 16.00–18.00 eller 18.30–20.30.

Se kursinformasjonen nøye for å velge riktig tidspunkt. Husk: du må ha messebillett for å delta på masterclass.

Her er produsentene som kommer, listen oppdateres:

Baron de Ley Group

El Coto de Rioja

Finca Museum

Coto de Caleruega

Weingut Anselmann

Bodegas Martín Códax

Lapis Luna Wines

Rebel Ridges Wines

Weingut S. A. Prüm

Weingut Hans Bausch

Weingut Johannishof

Mont-Ferrant

Raventos-Codorniu

Weingut CR  Wess

Inniskillin Winery

Domaine Le Clos Jordanne

Acala Sparkling Tea

Vicente Gandia

Famille Hugel

Bodega Garzon

Pepin Natural Wines

Gruppo Italiano Vini

Pico Maccario

Tamellini

Calle Fegth  

Pierre Chavin

Castello Vicchiomaggio

Cantine Riunite & Civ

Champagne Bollinger

Rathfinny Wine Estate

Rivetto

Langlois & Hubert Brochard

Maison Regnard 

De Laoucette Chateau du Nolet

Famille Bougrier

Pascal Bouchard

Cave de Lugny

Cantina Pellegrino

Smak flere hundre viner den 27. januar Foto: Istock- webphotographeer

Gå ikke glipp av denne muligheten til å smake hundrevis av toppviner - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en smakfull og hyggelig vinopplevelse!  

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Forsiden akkurat nå
Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender
Ukens drink

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender

Øyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks
Dagens rett

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks

Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Ukens kake

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost

Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her