Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Apéritifs kokkeskole

(Mikhail Spaskov)

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

COVID-19

Grunnet forskrifter om forbud mot offentlige arrangementer er dette kurset flyttet til følgende datoer: 3. mars, 10. mars, 17. mars, kl. 16:30 alle dager.

Husk at du som abonnent på Apéritifs Mat og vinklubb får rabatt på dette arrangementet.

Se rabatten lenger ned på siden.

Under kursets gang vil du lære deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper og får selv være med å tilberede fantastisk mat. Perfekt stekte kamskjell er blant ferdighetene du vil tilegne deg under dette kurset.   Foto: kcline

Gjennom dette unike kurset som er en mini-kokkeskole, starter vi helt fra grunnen av og legger fokus på blant annet god kraft og grunnsauser.  Videre lærer du å lage demi-glace, kalde sauser og oljebaserte dressinger, samt varianter av disse. Du lærer selvfølgelig også å lage fabelaktige supper fra bunn. 

Du får bli med på utbeining av fjærkre, filetering av fisk og traktering av skalldyr under kursets gang. 

Du lærer grunnprinsippene bak steking av kjøtt, og kvalitetskjennetegn på kjøtt generelt. I tillegg er du med og lager klassisk garnityr og tilbehør. Det settes også av tid til herlige desserter.

Du får gode tips og råd for å forberede selskap hjemme, planlegging og gjennomføring av disse. Det blir også god tid til å diskutere og rådføre seg med kokkene om ting man ellers lurer på.

Under dette kurset er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med våre dyktige kokker. Vi kan love deg at etter dette kurset er du godt innsatt i triksene og metodene profesjonelle kokker benytter seg av for perfekte resultater på kjøkkenet hver gang.

Alle deltakere får utdelt et fyldig kompendium ved kursets start som inneholder både teori, praksis, metode og selvfølgelig et hav av oppskrifter. Der blir det også mulighet til å gjøre notater, og skrive ned gode tips og råd kokkene måtte komme med. 


COVID-19

Våre gjesters helse og sikkerhet er øverst på vår prioriteringsliste, og vi ønsker at du skal føle deg trygg på våre kurs. Vi følger gode rutiner for smittevern etter reglene staten har gitt. Det vil derfor være et begrenset antall plasser på dette kurset.

Kommende kurs

Til toppen