Lær å lage tradisjonell, smakfull og autentisk thaimat
Thaimat er elegant og smaksrik gladmat fra en varm og rik kultur. Her har du sjansen til å lære deg å lage en rekke thailandske favoritter i ditt eget hjem.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Thaimat er elegant og smaksrik gladmat fra en varm og rik kultur. Her har du sjansen til å lære deg å lage en rekke thailandske favoritter i ditt eget hjem.
Les hele saken1,4 milliarder kinesere kan ikke ta feil. Nå er det din tur til å oppdage dumplingens smakfulle verden. Etter dette kurset kan du invitere til en gastronomisk opplevelse fra eget kjøkken.
Les hele sakenÅ arrangere middagsselskap trenger ikke skape hodebry. På dette kurset lærer du å komponere en lekker 4-retters meny, og du lærer selvfølgelig de aller beste triksene for at du selv også skal kunne være gjest i eget selskap.
Les hele sakenHvorfor blir kaken perfekt én gang og ikke fullt så vellykket neste gang? Hvordan lager jeg perfekt vannbakkels? Dette og mye mer får du svar på gjennom dette kurset.
Les hele sakenLær kunsten å lage deilig og smakfull sushi. Ta med deg kunnskapen hjem og piff opp hverdagskosten med denne lekre japanske retten.
Les hele sakenLær å trylle frem autentiske italienske smaker fra selv de enkleste smaker. Bølgen & Mois kokker viser deg hvordan.
Les hele sakenDe proffe kokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen lærer deg alle triksene slik at sjømaten blir perfekt og du blir en helt rundt middagsbordet.
Les hele sakenGi en opplevelse til dine venner, dine nærmeste eller til en du setter stor pris på med et gavekort til våre spennende og lærerike mat eller vinkurs.
Les hele sakenI løpet av en ettermiddag og kveld lærer du både å lage de lekreste viltretter og ikke minst får du muligheten til å nyte dem etterpå. Dessuten kan du invitere med deg gjester. Dette unike matkurset må du få med deg.
Les hele sakenLammekjøtt er det norske landbruks stolthet. Kokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen lærer deg å tilberede lammekjøttet slik det fortjener. Ikke bare selve steken, men også alt det andre deilige du kan bruke kjøttet til.
Les hele sakenKokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen lærer deg alle triksene slik at kjøttrettene du lager blir som proffenes, hver eneste gang.
Les hele sakenKokkene på Bølgen & Moi lærer deg alle triksene slik at kjøttrettene du lager blir som proffenes - hver eneste gang.
Les hele sakenHer er den perfekte gaven til den som har alt. Kjøp et gavekort til et av de mange spennende mat- og vinkursene med Apéritif. Det har en varighet på to år.
Les hele sakenBli en mester med saus. La Norges ledende kokker lære deg alt du behøver å vite for å lage perfekte sauser.
Les hele sakenNå kan du lære å lage desserter lik dem som serveres på de beste restaurantene.
Les hele sakenBli en mester med saus. La Norges ledende kokker lære deg alt du behøver å vite for å lage perfekte sauser.
Les hele sakenNorges beste kokker lærer deg alle teknikkene som får kjøttet til å smelte på tunga både hos deg og dine venner.
Les hele sakenProfesjonelle kokker lærer deg alle triksene slik at dine fiskeretter blir perfekte - hver gang.
Les hele sakenNå kan du lære å lage desserter lik dem som serveres på de beste restaurantene.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenDen 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken25. oktober inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs. Perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå!
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld når Prinsesse Natalia Giucciardini Strozzi tar med seg sine viner og fascinerende slektshistorie til Son Spa.
Les hele saken18. oktober inviterer Weber deg til Asiatisk BBQ grillkurs. Det er begrenset antall plasser, så vær rask!
Les hele sakenNåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.
Vi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
De beste GG-rieslingene har passert tusenlappen, men noen holder igjen. Fra superparet Carolin og Oliver Spanier får du enorm kraft for drøyt 700 kroner.
Når Agrapart-arven deles på to, er det faktisk blitt en gavepakke til champagneelskerne. Det er en av flere oppdagelser blant septembernyhetene med (og uten) bobler.
Om du frykter høsten, er trøsten at det er veldig mye godt rødt som lanseres i september.
Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.
Les hele sakenLammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.
Les hele sakenNår mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.
Les hele sakenEn solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.
Les hele sakenPersiskinspirerte retter er ikke hverdagskost, men det kan denne oppskriften fort gjøre dem til.
Les hele sakenVi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.
Les hele saken