Bli med den 14. januar 2002 - Jentenes egen vinsmaking

Den 14. januar er det tid for jentenes egen vinsmaking. Da skal vi nemlig nyte feminine viner i mange kategorier i fred for guttas kommentarer. Det blir ikke bare smaking av vin men også lærerike innslag om hvordan finne riktig vin til maten og omvendt.

Denne kvelden som skal innledes med rosa champagne i glasset blir ytterst matnyttig. For ikke bare skal du lære å smake vin og bli bedre kjent med og dermed bedre rustet til å utvikle din egen smakssans, under profesjonell ledelse av jenter som arbeider med dette til daglig, men du vil også stifte bekjentskap med Anita Tranung som til daglig er kokk ved Restaurant ORO. En dyktig kvinnelig kokk som vil øse av sin kunnskap om mat og matlaging.

Det nemlig på tide at jentene overtar litt av det som er i ferd med å bli guttas egne greier, nemlig å stå for vinekspertisen i huset eller i vennegjengen. Heretter skal ingen lenger bløffe deg om merlot og chardonnay og om hva som passer til ditt og datt.

Du får smake i alt åtte forskjellige produkter så vel musserende vin som hvitvin og rødvin.

Ta med venninnegjengen, eller gi kurset som julegave til en god venninne og deg selv. En kveld helt fri for mannfolk.

Tid 14. januar kl. 19.30
Pris kroner 395 inkl. mva
Sted: Ullevaal Business Class, Ullevål Stadion - inngang D
(Sognsveien 75d - Tlf: 23 00 83 00)

Avmeldingsfrist: 07.01.02 kl. 23:59

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c 0678 Oslo, senest åtte dager før smakingen. Merk innbetalingen med 140102 . Ta med kvittering. Dersom du melder deg på senere enn åtte dager før smakingen finner sted, må du spesielt huske på kvittering. Melder du deg av etter avmeldingsfristen ovenfor refunderer vi ikke deltakeravgiften.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

Seminaret er nå avholdt.

Kommende kurs

Til toppen