Cheerwine lansert i Norge som første land utenfor USA

Den amerikanske softdrinken Cheerwine er nå tilgjengelig i Norge, og det som første land i verden utenfor USA.

- Norge er altså først ute men planene ligger klare for lansering også i de andre skandinaviske landene, sier Mark Ritchie, president i Carolina Beverage Corp, som produserer Cheerwine.
 
American Marketing som holder til i Oslo, søkte om linsens for dette produktet allerede i mai 2001, og i slutten av fjoråret startet forsendelsene av konsentrat fra statene. I oppstarten står American Marketing selv for distribusjonen.
 
Dag Lundeby, daglig leder og eier av American Marketing, mener at drikkevarer av denne typen allerede er godt mottatt her i skandinavia. Fra før selger selskapet den norske energidrikken Blaa-Energy.
 
Cheerwine lanseres på 0,5 liters og 1,5 liters standard panteflasker og 0,33 liters glassflasker for serveringsnæringen. Cheerwine vil bli tappet og produsert for det norske markedet på det tradisjonsrike Stordalen Mineralvannsfabrikk. Cheerwine vil også bli lansert i 355 ml boks tilrettelagt for norsk panteording i kampanjepakninger. I tillegg vil Cheerwine tilbys som post-mix (dispenser-drikk) og i automatsystemer.
 
Cheerwine vil bli distribuert i den tradisjonelle dagligvarehandelen, servicemarkedet og HORECA via landsdekkende kjedegrossister.
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen