De beste vinene fra mer enn 20 vinhus

I mai er det duket for en fabelaktig vinsmaking med en bredde du sjelden ser maken til i det du får muligheten til å smake flere hundre viner. Bli med du også da vel.
Redaksjonen
06 Mai 2011 - 13:50

Hva er vel bedre enn å starte en ny uke med å lære mer om vin gjennom dette unike arrangementet hvor du vil finne en bredde du sjelden ser maken til.
 
Denne dagen får vi celebert besøk fra hele 26 vinhus, og du har en unik mulighet til å møte menneskene bak noen av verdens flotteste viner i det vi inviterer til Vinosus - glad i vin 2011.
 
Gå ikke glipp av denne supersmakingen
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her (klikk)
 
Stor bredde
Her vil du finne legendariske viner med enorm karakter, side om side med mer hverdagsviner, fra flere av de mest klassiske vinområdene i verden. Du vil få muligheten til å smake flere hundre viner i løpet av arrangementet.
 
Du kan også møte produsentene selv og få svar på mange av de spørsmålene du måtte ha om deres viner og deres historie.
 
En oversikt over hvilke områder og produsenter som blir representert finner du nederst i denne artikkelen.
 
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="Vinosus">Disse vinhusene er representert denne dagen (klikk)
 
Smakfullt og unikt arrangement
Denne mandagen vil representanter fra de enkelte vinhusene vise deg sine beste viner - du velger selv hvilke produsenter du ønsker å konsentrere deg om.
 
Arrangementet vil ta form av en åpen smaking med en rekke utstillere, hvor du selv kan velge hvem du vil besøke og hva du vil smake.
 
Ta med deg dine gode kolleger på en uforglemmelig vinsmaking på Vinosus 2011.
 
è Meld deg på her (klikk)
 
KUN presse, Hotell- og restaurantbransjen og Vinmonopolets ansatte.
 
Tid: Mandag 9. mai 2011 kl. 13.00 - 20.00
 
Pris: Gratis for presse, Hotell- og restaurantbransjen og Vinmonopolets ansatte.
 
Sted: Hotel Continental,
Teatersalen (3. etg)
Stortingsgaten 24-26, 0161 Oslo.

Arrangementet mandag 9. mai forløper seg slik:
 
kl 13.00 - 17.00 Åpent for presse og Hotell- og restaurantbransjen
kl 17.00 - 20.00 Åpent for Vinmonopolets ansatte.
 
NB! Du må jobbe innen presse, Hotell og restaurant eller for Vinmonopolet for å benytte påmeldingsskjemaet ovenfor.
 
Påmelding for vanlige vininteresserte vil bli annonsert via Apéritifs vanlige kurssider  (klikk).
 
Spørsmål? Send en mail.
 
Vinosus 2011 arrangeres av Vinarius, Vinum og Plusvini.

Disse vinhusene vil du få møte på Vinosus - glad i vin 2011:
 
Alves de Sousa - Douro, Portugal
Azienda Agricola Gorgo - Veneto, Italia
Azienda Agricola Schiavenza - Piemonte, Italia
Bodegas Catena Zapata - Mendoza, Argentina
Bodegas Pisano - Uruguay
Cantina Valpantena - Veneto, Italia
Cefalicchio - Puglia, Italia
Château de Saint-Cosme - Rhône, Frankrike
Coulée de Serrant - Loire, Frankrike
Domaine des 2 Ânes - Languedoc, Frankrike
Domaine du Pech - Sørvest Frankrike
Domaine Huber-Verdereau - Burgund, Frankrike
Fritz Wieninger - Wien, Østerrike
Juve y Camps - Catalonia, Spania
La Stoppa - Emilia Romagna, Italia
Langmann - Weststeiermark, Østerrike
• Marie Thibault - Loire, Frankrike
Mas Foulaquier -Languedoc, Frankrike
Oxford Landing - South Australia
Paulinshof - Mosel, Tyskland
Peter Veyder-Malberg - Wachau, Østerrike
Pewsey Vale - Eden Valley, Australia
Quinta dos Roques - Dao, Portugal
Weingut Melsheimer - Mosel, Tyskland
Xavier Clua - Catalonia, Spania
Yalumba - South Australia
 
Vi tar forbehold om endringer i hvilke vinhus som vil være representert, og flere vinhus kan komme til etterhvert.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på arrangementet her (klikk)
 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du julestemning på et øyeblikk
Dagens rett
Rugbrød med medisterkake og bacon

Slik lager du julestemning på et øyeblikk

Her får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her