Det er nå bestemt: Et av verdens beste aller hoteller ligger i Oslo

Det er nå bestemt: Et av verdens beste aller hoteller ligger i Oslo

Det er The Thief som nå er på den ettertraktete listen over verdens beste hoteller som reisemagasinet Condé Nast Traveler står bak.

Condé Nast Traveler er hotellbransjens Michelin-guide. Det er derfor en sensasjon at et Oslo-hotell er på denne listen over verdens 150 beste. The Thief er altså det første norske hotellet som får denne høythengende utmerkelsen.

- Vi er ekstremt stolte. Å bli inkludert på denne listen er en fantastisk anerkjennelse for alle på hotellet. Nåløyet er svært trangt. I Sverige, Danmark, Tyskland og Spania er det for eksempel listet kun ett hotell fra hvert land, akkurat som i Norge. Vi håper leserne av magasinet lar seg inspirere til en tur til Oslo og Tjuvholmen, sier Jarle Moen, hotelldirektør på The Thief.

Hotelleier Petter A. Stordalen er ikke mindre entusiastisk: - At The Thief nå rankes som et av verdens beste hoteller av selveste Condé Nast Traveler er vanvittig stort. Ambisjonene var skyhøye fra dag én. Vi skulle skape et hotell med kvalitet ned til hver minst detalj. Selv for de mest ambisiøse hotellnerder er imidlertid en plass på «The Gold List 2016» nærmest for ambisiøst for et norsk hotell.

Det er ikke bare overnatting som vektlegges på The Thief. Sjefskokk Johan Laursen har store ambisjoner med sitt kjøkken, Fru-K, og barsjef Chris Grøtvedt og hans team har som mål å lage en bar det går gjetord om langt utenfor Norges grenser. 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen