Dobbelt sølv til Norge i Nordisk

Dobbelt sølv til Norge i Nordisk

Norge kapret sølv i begge klasser i Nordisk mesterskap for kokk- og servitørlærlinger.

Nordisk mesterskap for kokk- og servitørlærlinger ble avholdt helgen 21. og 22. april i Helsinki, Finland. Mesterskapet endte bra for Norges del. To sølv ble resultatet i den jevne konkurransen, skriver nkl.no.

Norge stilte med kokklag fra Rica Nidelven hotell, hvor Mads Hornemann Kjøllmoen og Sasithon Thongpueng forsvarte Norges ære med Bjørnar Buserud som lagleder.

LES OGSÅ: Nidelven-lærlinger vant kokkekamp

Statholdergaarden stilte også i år med det norske servitørlærlinglaget. Det bestod av Ingrid Valsvik og Anne Lise Gundersen, med Daniel Johnsen-Ness som lagleder.

LES OGSÅ: Statholdergaarden priset som beste lærebedrift

De danske lærlingene vant både kokke- og servitørklassen. Island ble nummer tre i kokkeklassen og Finland nummer tre i servitørklassen. 

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen