Engø Gård satser på nye krefter

Engø Gård satser på nye krefter

Hotellrestauranten på Tjøme henter inn internasjonalt lag.

Engø Gård på Tjøme i Vestfold er medlem av De Historiske Hotell & Spisesteder, og har også fått plass i Relais Gourmands og Relais & Chateaux. Nå har hotellet hentet inn nye krefter til restauranten.

– Den nye staben er ung og dedikert. Hver og en har en pasjon for mat og for fine-dining man skal lete lenge etter, og vil stå i spissen for en videreutvikling og en videreføring av den kjente Engø-kvaliteten, sier salgs- og markedssjef Beate Marthinsen i en pressemelding.

LES OGSÅ: Her er de nye kokkelandslagene

Dette er det nye kjøkkenteamet:

Kjøkkensjef Jonas Nåvik kommer direkte fra jobben som førstekokk hos Color Lines Manhattan og Cosmopolitan. Han har også hevet hyre hos blant andre Alinea i Chicago, som i 2010 ble rangert med hele tre stjerner i Michelin Guide.

Souschef Alexander Nussbaum er tyskfødt og har erfaring fra flere europeiske fine dining-konsepter, deriblant Michelin-restauranten Schloss Loersfeld i Kerpen, Tyskland. Han har også tidligere vært kjøkkensjef ved Engø Gård.

Kokk Kyle Bentley fra USA har en bachelor-grad i «Culinary Arts & Science» fra University of Cincinnati. Han har erfaring fra blant andre Alinea Restaurant, Uchiko Restaurant, Elegantly Danger og The Cincinnatian Hotel.

Kokk Hristo Nikolov fra Bulgaria kommer rett fra stillingen som kokk ved Geir Skeies Brygga 11 i Sandefjord.

Frokostkokk Jeanne Winifred fra Nederland kommer fra stillingen som kokk på Hvasser Gjestehus.

Kokk Sivert Øverli har arbeidet på Dr. Holms og nå sist som kokk ved Geir Skeies Brygga 11.

Kokk Christian Johnsen kommer fra stillingen som lærling hos To Rom og Kjøkken i Trondheim.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen