De nye kokkelandslagene

De nye kokkelandslagene

Her er de nye kokkene i hvitt - og litt rødt og blått.

De nye kokkelandslagene ble presentert på NKLs landsmøte i Haugesund sist helg. Mange av kokkene har valgt å ta en ny periode, og det er bare få endringer i lagoppsettet fra de lagene som deltok i OL i Erfurt høsten 2012.

Jostein Medhus blir ny manager for begge lagene og skal bidra til at lagene jobber tettere sammen, skriver nkl.no.

- Jeg er veldig fornøyd med laget. Det er et veldig komplett – en fin blanding av unge kokker, et par nye og mange som har vært med før, sier Medhus.

Tidligere manager for juniorlandslaget, Geir Magnus Svae, går over i en ny stilling som konsernkjøkkensjef hos Bølgen & Moi.

Karl Erik Pallesen, Espen Aunaas, Christopher W. Davidsen og Morten Sjøvik har gitt seg, det samme har konditor Annemari Erlbeck. Øyvind B. Dalelv tar steget fra junior- til seniorlandslaget, mens konditor Kaja Sofie Plessl Holli er nykommer.

Martin Sveian blir ny kaptein på juniorlandslaget etter Kim-Håvard Larsen.

LES OGSÅ: Nordiske landslag velger norsk porselen

Det nye kokkelandslaget:
Manager: Jostein Medhus.
Kokker: Adam S. Bjerck, Alexander Berg, Arnt Skjerve, Eirik Thomsen, Eline Gulbrandsen, Elise Liland, Halvar Ellingsen, Jan Robin Ektvedt, Miriam Østvik Jenssen, Morten Rathe, Øyvind B. Dalelv.
Konditor: Kaja Sofie Plessl Holli

Det nye juniorkokkelandslaget:
Manager: Jostein Medhus.
Kaptein: Martin Sveian.
Kokker: Christer Rødseth, Mads Ueland, Mario Prinz.
Konditor: Mary-Ann Skjeie

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen