Fikk servert frokostprisen for åttende gang på rad

Fikk servert frokostprisen for åttende gang på rad

Rica Nidelven har Norges beste hotellfrokost.

Hotellet har vunnet prisen «Twinings Best Breakfast» i 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 og 2012. Nå er det klart at prisen går til Trondheim også i 2013.10.23

- Jeg føler en kombinasjon av lettelse og glede over at vi greide det igjen. Åtte år på rad. Da er det ingen tvil om at vi har Norges beste hotellfrokost. Det blir vanskeligere å vinne for hvert år. Vi må utvikle oss hele veien. Jeg er fryktelig imponert over kjøkken og servitører, sier hotelldirektør Bjarte Gjerde til adressa.no.

F&B Manager Lars Erik Vesterdal mener hotellet vinner på å droppe å servere mat de selv ikke lager.

- Vi har kastet ut industrimat og lager mer selv. All mat vi kan lage fra bunnen, lager vi selv. Som leverpostei, skinke og laksen som vi selv graver. Og ikke minst servicen. Den er løftet i år igjen, sier Vesterdal.

- Grunnen til at vi vinner år etter år vinner er at finner noe nytt. Vi setter standarden for bransjen, og de kommer til oss og titter.

- Gjennom sommeren gjennomførte hotellet et stort oppussingsprosjekt, noe som gjorde at frokosten ikke kom opp på det nivået som gjester og jury kunne forvente. Etter at hotellet stod ferdig renovert er frokosten igjen tatt tilbake til gamle høyder, og fremstår på mange måter som enda bedre enn før. Juryen har valgt å legge mest vekt på det som er blitt levert etter oppussingen. Hotellet har spisset sitt utvalg enda mer enn før, og dette har hevet inntrykket ytterligere. Rica Nidelven Hotel er totalt sett en suveren vinner, og leverer kvalitet i alle ledd som ingen andre kan måle seg med, heter det i juryens begrunnelse.

Tre nykommere, The Thief, Rica Airport Hotel Stavanger og Britannia Hotel, havnet også på premiepallen. De to sistnevnte delte bronsen, mens Nythun Høyfjellstue vant den nyopprettede "Årets nisjepris". 

Grand Hotel Rica (Oslo), Refsnes Gods (Moss), Rica Dyreparken Hotel (Kristiansand), Rica Hell Hotel (Stjørdal), Rica Ishavshotel (Tromsø), Rica Sunnfjord Hotel (Førde), Solstrand Fjordhotel (Os) og Thon Hotel Opera (Oslo) forble uplassert i frokostfinalen.

Foto: Fra venstre: Lars-Erik Underthun (juryformann), Bjarte Gjerde (Hotelldirektør), Lars Erik Vesterdal (F&B Manager) og Stephen Twining. Foto: Ihne Pedersen

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen