Foreninger i strid

Kvalitetsimportørene tilbakeviser påstander fra VBF.

I følge Edward Chr. Falchenberg, leder i Kvalitetsimportørenes Forening, skal det ha gått ut en mail til medlemmene i VBF, Vin- og Brennevinleverandørenes Forening, hvor det hevdes av Kvalitetsimportørenes formål er å forhindre konkurranse og arbeide for at Vinmonopolet skal bryte norsk lov gjennom sin innkjøpspolitikk.

- Dette er ikke riktig. Vi har forståelse for at VBF, etter hvert som Kvalitetsimportørene vokser, er nervøs for å miste medlemmer. Vi oppfordrer likevel VBF til å avstå fra å drive med skremselspropaganda, og at de holder kommunikasjonen på et saklig nivå, slår Falchenberg fast og fortsetter:

- Kvalitetsimportørene har ingenting imot VBF, vi oppfatter tvertimot VBF som en seriøs og viktig aktør i bransjen, som jobber rasjonelt for å hevde sine medlemmers markedsinteresser. Kvalitetsimportørene jobber for at alle Vinmonopolets kundegrupper, fra folk flest til de meget vininteresserte, skal finne spennende vin i ethvert vinmonopolutsalg. Vi er ikke i tvil om at Vinmonopolet følger norske og europeiske lover og regler i sitt arbeid for den norske vinkunde.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen