Fransk og britisk til Gardermoen

Fransk og britisk til Gardermoen

Internasjonale kjeder etablerer seg i Norge.
03 Februar 2012 - 13:28

Det franske brasseriet Le Grand Comptoir har åpnet for servering i den sentrale delen av utenlandspiren på Oslo Lufthavn, skriver hrrnett.no.

Le Grand Comptoir har serveringsteder i blant annet Frankrike, Canada og USA, og etablerer seg i Norge med et todelt brasseri. Den ene delen er utformet som en fransk gatecafé, hvor reisende kan nyte en god kopp kaffe og ekte fransk bakverk. I den andre delen er det bordservering med à la carte-og vinmeny.

LES OGSÅ: Duft av nybakt på Gardermoen

Sushi

YO! Sushi har mange sushirestauranter/-barer med god beliggenhet i Storbritannia. Nå etablerer selskapet seg på Oslo Lufthavn.

Både Le Grand Comptoir og YO! Sushi etablerer seg på Gardermoen i regi av SSP The Food Travel Experts, som står bak de fleste av spisestedene på flyplassen.

Starbucks' første

9. februar klokken åtte skjenker også Starbucks sin første kaffekopp på norsk jord. Den nye kafeen vil åpne i ankomsthallen, og er blant det første ankommende passasjerer møter når de kommer ut i hallen. Der ligger også Peppes Pizza, Bar(t) og La Baguette.

Oslo Lufthavn har tidligere varslet store endringer i serveringstilbudet, og en rekke nye serverings- og utsalgssteder vil komme til i løpet av våren.

LES OGSÅ: Nye menyer på Gardermoen

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik kan du også servere eplepaien
Ukens kake
Eple- og vaniljekremfylt mini-pai

Slik kan du også servere eplepaien

Denne vrien er like velegnet for innendørs som for utendørs nytelse - om du er blant dem som strekker sommeren lengst mulig.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lagringsdyktig vin som konkurrerer med god Bordeaux
Godbiter i pollisten

Lagringsdyktig vin som konkurrerer med god Bordeaux

At San Leonardo kan lage old school-viner med dagens temperaturøkninger, skyldes alpeklimaet i Trentino.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Dette kan bli den nye chardonnayen – bare mye bedre - og til fantasipris
+
Ukens vin

Dette kan bli den nye chardonnayen – bare mye bedre - og til fantasipris

Tokaj-drue nummer én, furmint, har alt det som trengs for å by på et bedre alternativ til chardonnay.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Bli med på en reise i fårikålens verden - og bli overrasket over hvor mange vrier som finnes
Guide
Oppskrifter på fårikål fra hele verden

Bli med på en reise i fårikålens verden - og bli overrasket over hvor mange vrier som finnes

Noe av det beste høsten har å by på er årets ferske lammekjøtt i skjønn forening med høstens grønnsaker, i dette tilfellet kålen. Mange flotte og varierte oppskrifter venter på deg.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik kan du også servere eplepaien
Ukens kake
Eple- og vaniljekremfylt mini-pai

Slik kan du også servere eplepaien

Denne vrien er like velegnet for innendørs som for utendørs nytelse - om du er blant dem som strekker sommeren lengst mulig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lagringsdyktig vin som konkurrerer med god Bordeaux
Godbiter i pollisten

Lagringsdyktig vin som konkurrerer med god Bordeaux

At San Leonardo kan lage old school-viner med dagens temperaturøkninger, skyldes alpeklimaet i Trentino.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Invitasjon til California-vinsmaking og eksklusive seminarer
Annonse
Vinsmaking Horeca

Invitasjon til California-vinsmaking og eksklusive seminarer

Vi inviterer deg til å møte våre vinprodusenter og smake på et bredt utvalg viner fra blant annet Napa Valley, Sonoma County, Santa Barbara, Lodi, Paso Robles og Monterey.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Mandag er pastadag - du må prøve denne vrien
Dagens rett
Pasta med kjøttboller og frisk tomatsaus

Mandag er pastadag - du må prøve denne vrien

Pasta med tomatsaus er en norsk familiefavoritt. Prøv dagens oppskrift med hjemmelagede kjøttboller. Det bør bli suksess.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En fantastisk mulighet til å smake disse fornemme dråpene fra Toscana
Vinkurs
Vinsmaking 18. Oktober Oslo

En fantastisk mulighet til å smake disse fornemme dråpene fra Toscana

En aften der eksklusive viner kommer som perler på en snor. Dette er et hus med Toscanske viner av ypperste kvalitet; Grattamacco, Tenuta San Giorgio, Castello ColleMassari og legendariske Poggio di Sotto

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Dette kan bli den nye chardonnayen – bare mye bedre - og til fantasipris
+
Ukens vin

Dette kan bli den nye chardonnayen – bare mye bedre - og til fantasipris

Tokaj-drue nummer én, furmint, har alt det som trengs for å by på et bedre alternativ til chardonnay.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her