Nye menyer på Gardermoen

Serveringstilbudet på Oslo Lufthavn skal oppgraderes.

- Det kommer nye og spennende serveringssteder, mens de fleste av de eksisterende restaurantene og kafeene blir bygd om og får endret mattilbud. Den omleggingen vi nå står overfor er strengt tilpasset de behov og krav et moderne, reisende publikum stiller, sier Morten Solberg Nilsen til Aftenposten.

Solberg Nilsen er administrerende direktør i den norske avdelingen av SSP The Food Travel Experts, firmaet som står for det meste av matservering, barer og kioskhandel på Oslo Lufthavn. SSP har fått kontrakten på driften av over 30 serveringssteder og kiosker de neste fem årene. Kontrakten er verdt 3,6 milliarder kroner, og nå skal bemanningen økes fra 700 til 800 personer i den største endringen på Oslo Lufthavn siden åpningen for 13 år siden.

Her er noen av de største endringene:
• Bakeribedriften United Bakeries skal inn i avgangshallen.
• På utenlandsavgangen åpner det prisvinnende brasseriet Le Grand Comptoir, som har plukket internasjonale matpriser.
• Det jobbes med å få på plass et internasjonalt sushikonsept.
• Det kommer en rekke nye egne og internasjonale utslagssteder og endringer på nesten alle de 30 serveringsstedene og kioskutsalgene på Gardermoen.

Solberg Nilsen sier til Aftenposten at mener prisene på "nye" Gardermoen skal kunne konkurrere med tilsvarende serveringstilbud i Oslo sentrum.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen