Nye menyer på Gardermoen

Serveringstilbudet på Oslo Lufthavn skal oppgraderes.
07 Juni 2011 - 15:19

- Det kommer nye og spennende serveringssteder, mens de fleste av de eksisterende restaurantene og kafeene blir bygd om og får endret mattilbud. Den omleggingen vi nå står overfor er strengt tilpasset de behov og krav et moderne, reisende publikum stiller, sier Morten Solberg Nilsen til Aftenposten.

Solberg Nilsen er administrerende direktør i den norske avdelingen av SSP The Food Travel Experts, firmaet som står for det meste av matservering, barer og kioskhandel på Oslo Lufthavn. SSP har fått kontrakten på driften av over 30 serveringssteder og kiosker de neste fem årene. Kontrakten er verdt 3,6 milliarder kroner, og nå skal bemanningen økes fra 700 til 800 personer i den største endringen på Oslo Lufthavn siden åpningen for 13 år siden.

Her er noen av de største endringene:
• Bakeribedriften United Bakeries skal inn i avgangshallen.
• På utenlandsavgangen åpner det prisvinnende brasseriet Le Grand Comptoir, som har plukket internasjonale matpriser.
• Det jobbes med å få på plass et internasjonalt sushikonsept.
• Det kommer en rekke nye egne og internasjonale utslagssteder og endringer på nesten alle de 30 serveringsstedene og kioskutsalgene på Gardermoen.

Solberg Nilsen sier til Aftenposten at mener prisene på "nye" Gardermoen skal kunne konkurrere med tilsvarende serveringstilbud i Oslo sentrum.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Det er utrolig hvor mye smak det er i sjampinjong - spesielt når den får spille hovedrollen som her
Dagens rett

Det er utrolig hvor mye smak det er i sjampinjong - spesielt når den får spille hovedrollen som her

Pasta og sopp er en utprøvd og utvilsomt vellykket kombinasjon på kjøkkenet. Med fløte eller creme fraiche i tillegg er du i mål.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her