Gjør selskapet til en lek - Lær å komponere en lekker 4-retters festmeny av sesongens råvarer

Matkurs i Oslo

(ClarkandCompany)

Gjør selskapet til en lek - Lær å komponere en lekker 4-retters festmeny av sesongens råvarer

Å arrangere middagselskap trenger ikke skape hodebry. På dette kurset lærer du å komponere en lekker 4-retters meny, og du lærer selvfølgelig de aller beste triksene for å kunne være gjest i eget selskap.

 

Å arrangere selskap kan være en prøvelse selv for de mest rutinerte kokker. Hvordan lager man egentlig festmat til mange? Og hvordan får man tid til å slappe av og nyte selskapet når en selv er vert? Med dette kurset under beltet lærer du å komponere en lekker 4-retters meny av sesongens aller beste råvarer. Du lærer også tipsene og triksene for å selv kunne være gjest i eget selskap. 

Kurset starter med et foredrag om hvordan man lager festmiddag til mange. Foredraget er en reell «myteknuser» og du vil få  gode tips og teknikker for å kunne tilberede eksklusiv mat med enkle metoder. Deretter beveger vi oss til kjøkkenet hvor du lærer å komponere en lekker 4-retters festmeny  av sesongens aller beste råvarer sammen med våre rutinerte kurskokker.

Når maten er klar, har vi dekket opp til et festmåltid som gjerne nytes med  en drikkepakke til kr 495 med spesialutvalgte viner til måltidet som presenteres av en av våre sommelierer. Her får dere oppleve herlige kombinasjoner med litt vinkunnskap på kjøpet.

Høstmenyen  består av herlige retter, med blant annet sjøkreps, kamskjell, lammecarré, friske bær i bakverk og hjemmelaget iskrem.  Desembermenyen blir en kreativ variasjon over  juleretter, mens vintermenyen selvfølgelig består av skrei og lekre delikatesser fra havet.

Apéritif samarbeider med Matkurs.no om dette spennende kurset. Gjengen bak Matkurs.no har lært nordmenn å lage mat i over tjue år. Her får du god demonstrasjon i riktig teknikk, før du selv får kaste deg ut i det. Kursene foregår i deres egne godt egnede lokaler, med topp moderne utstyr. 

Meld deg på her


6. november kl. 18:00 - Fulltegnet
Lær å komponere en lekker 4-retters festmeny av sesongens råvarer
4. desember kl. 18:00
Lær å komponere en lekker 4-retters festmeny av sesongens råvarer
Kr 1495.00 Meld deg på
8. januar kl. 18:00
Lær å komponere en lekker 4-retters festmeny av sesongens råvarer
Kr 1868.75 Meld deg på

Kommende kurs

Til toppen