Gyver løs på restaurantene igjen

Gyver løs på restaurantene igjen

Hellstrøm er klar for en ny runde med opprydding hos tidligere bransjekolleger.

Etter fire sesonger med kjøkkenrydding i private hjem er Eyvind Hellstrøm nå klar for en ny runde. Men denne gangen er det restaurantkonsepter som får gjennomgå.

Gratis ryddehjelp

- Nå vil vi ta tempen på det norske uteliv, og vi vurderer derfor nå en ny sesong med Hellstrøm rydder opp på restaurant. Dette er jo en rolle vi liker å se Eyvind i, og nå håper vi at kjøkkensjefer og restauranteiere med skakkjørte spisesteder tar steget og melder seg på, via våre nettsider, sier Andreas Framnes i produksjonsselskapet MTG TV.

De første ryddeprogrammene til Eyvind, eller Hellstrøm som han oftest omtales som, gikk på tv i 2010/2011 og hadde høye seertall.

Gir resultater

- Mange av restaurantene som var med i tidligere programserier, fikk snudd skuta og har gjort det riktig bra i etterkant – som for eksempel Oldemors Karjol på Gran. Og Manolis fra Mosse-restauranten Alexandros vant for øvrig også Gullruten for beste realitydeltaker 2010, forteller Framnes som nå håper at nok restauranter melder seg på, slik at vi får se Hellstrøm i aksjon på et restaurantkjøkken igjen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen