Gyver løs på restaurantene igjen

Gyver løs på restaurantene igjen

Hellstrøm er klar for en ny runde med opprydding hos tidligere bransjekolleger.

Etter fire sesonger med kjøkkenrydding i private hjem er Eyvind Hellstrøm nå klar for en ny runde. Men denne gangen er det restaurantkonsepter som får gjennomgå.

Gratis ryddehjelp

- Nå vil vi ta tempen på det norske uteliv, og vi vurderer derfor nå en ny sesong med Hellstrøm rydder opp på restaurant. Dette er jo en rolle vi liker å se Eyvind i, og nå håper vi at kjøkkensjefer og restauranteiere med skakkjørte spisesteder tar steget og melder seg på, via våre nettsider, sier Andreas Framnes i produksjonsselskapet MTG TV.

De første ryddeprogrammene til Eyvind, eller Hellstrøm som han oftest omtales som, gikk på tv i 2010/2011 og hadde høye seertall.

Gir resultater

- Mange av restaurantene som var med i tidligere programserier, fikk snudd skuta og har gjort det riktig bra i etterkant – som for eksempel Oldemors Karjol på Gran. Og Manolis fra Mosse-restauranten Alexandros vant for øvrig også Gullruten for beste realitydeltaker 2010, forteller Framnes som nå håper at nok restauranter melder seg på, slik at vi får se Hellstrøm i aksjon på et restaurantkjøkken igjen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Klubbkokken serverer: Biff tartar

Gamle helter lever evig

Noen matretter nekter å dø ut. På lik linje med musikkens store helter finner de ofte sin vei til mang et ungt kokkehjerte. Her lever de et langt og kjærlig liv, og opplever renessanse på renessanse. Deres nærvær foreviget på restaurantmenyer verden over. En av disse rettene er biff tartar Les hele saken

Til toppen