Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif

Har du spørsmål om Apéritifs Mat- og vinklubb?

Aase E. Jacobsen
10 Oktober 2018 - 16:20

Har du spørsmål om Apéritifs Mat- og vinklubb?

Nedenfor besvares ofte stilte spørsmål knyttet til abonnement i Apéritifs Mat- og vinklubb.

Angrerett
Da du bestilte abonnementet i Apéritifs Mat- og vinklubb, fikk du tilsendt et angrefristskjema som gir deg 14 dagers rett til å si opp abonnementet. Det betyr at beløpet du har innbetalt blir refundert til deg minus transaksjonskostnader. Angrefristen gjelder ikke hvis du har tatt tjenesten i bruk, altså lest artikler på aperitif.no som kun er forbeholdt abonnenter, lastet ned magasinet Apéritif eller benyttet deg av rabatter hos våre partnere.

Hvor ofte betaler du?
Abonnementet er løpende og fornyes automatisk frem til det blir oppsagt av deg.

Hvordan avslutter jeg mitt abonnement?
Et abonnement løper til du selv sier det opp. Det vil løpe ut etter den perioden du sier opp i. Perioden det er betalt for, er ikke-refunderbar. Det er ingen bindingstid på abonnementet.

Du sier opp abonnementet selv på «Min Side» og går deretter til fanen Mat- og vinklubb. Der fjerner du krysset ved Skal fornyes.

Hvordan fornyes mitt abonnement?
Det gjør du enkelt ved å klikke deg inn på siden for Mat- og vinklubben. Ved å klikke på Endre (ved siden av Produkt), velger du enten årsabonnement eller månedsabonnement. Da får du opp betalingsdialogen til Nets og kan eventuelt endre kortinformasjonen din.

Brukernavn og passord
Når du bestiller abonnement, legger du inn brukernavn, din epostadresse, og et fritt valgt passord.

Hvis du skifter epostadresse, går du inn på Mine sider og til fanen Mat- og vinklubb og endrer epostadresse. Samme sted kan du også endre passord.

Glemt passord
Har du glemt passordet ditt når du kommer til innlogging, skriver du inn epostadressen din og trykker på glemt passord. Du vil da få en epost fra oss hvor du får et midlertidig passord. Logg inn med det, og gå til Mine sider, og velg Mat- og vinklubb. Der kan du endre passordet til det du ønsker å bruke i fortsettelsen.

Rabatt på kurs og arrangementer

Rabatten får du automatisk ved kjøp av kurs når du er logget inn på Mine sider. Du kan kjøpe to billetter til rabattert pris. Antall over dette belastes full pris. Rabatten varierer fra kurs til kurs. For spørsmål om kurs, send epost til kurs@aperitif.no.

Kjøp fra samarbeidspartnere

Vinglass fra Jancis Robinson: Kjøp av glass foregår på Symposiumwines' nettsider: https://shop.symposiumwines.no/ Du finner rabattkoden din i velkomstbrevet. Du velger de produktene du ønsker å kjøpe og går til handlekurven. Der finner du et felt med følgende tekst: "Har du en rabattkode? Legg inn koden. Trykk her for å bruke" og gå til betaling.

Personvern og cookies

Her kan du lese vår personvernerklæring

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Irish for den som ikke liker whisky
Ukens drink
Galliano Hot Shot

Irish for den som ikke liker whisky

En vaniljeduftende likør gjør denne kaffedrinken ekstra innsmigrende. Vil du ha ekstra trøkk, velger du espresso i stedet for vanlig kaffe.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

De røde vinene slåss om oppmerksomheten
+
Tester
Nyheter vin spesialpol april 2021

De røde vinene slåss om oppmerksomheten

At tysk pinot noir er i verdensklasse, får du bevisene på her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Så lett får du suksess
Ukens kake
Enkel suksessterte

Så lett får du suksess

En sprø og veldig lettlaget utgave av denne kakefavoritten for mange.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Dette er noe av det beste som er kommet fra fastlands-Hellas
Godbiter i pollisten

Dette er noe av det beste som er kommet fra fastlands-Hellas

Vi snakker om tradisjonelle greske vinstiler med en tvist som gjør at de virkelig står ut og gir mersmak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før
Dagens rett
Kveite som wienerschnitzel

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før

Når du bruker kveite istedet for kalv, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til
Dagens rett
Karibisk fisketaco på grillen

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til

I denne oppskriften er kjøttdeigen byttet ut med fisk og tilbehøret er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Bruk restene av påskelammet til denne smaksrike retten
Dagens rett
Marokkansk lam med tabbouleh

Bruk restene av påskelammet til denne smaksrike retten

I denne oppskriften får du brukt opp både lam- og sauserester. Med herlige innslag fra midtøsten blir påskelammet forvandlet til en ny og  magisk smaksopplevelse

Les hele saken
Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lam i gryte på fransk maner gjør jobben påskekvelden
Dagens rett
Lam på burgundervis

Lam i gryte på fransk maner gjør jobben påskekvelden

Lammekjøtt som får putre lenge i gryta med rødvin og andre godsaker er et veldig godt alternativ til lammestek.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Påsken er perfekt tidspunkt for en empanada-fest
Dagens rett
Empanadas som i Chile

Påsken er perfekt tidspunkt for en empanada-fest

Empanadas er chilensk nasjonalrett og derfor velegnet som festmat også her. Siden retten er lett å servere og spise, er den super hvis det er mange til bords.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her