60 år gammel vin til knallpris
Denne godbiten koster bare 498 kroner – perfekt som gave eller til deg selv på julaften - om du klarer å holde deg.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne godbiten koster bare 498 kroner – perfekt som gave eller til deg selv på julaften - om du klarer å holde deg.
Les hele sakenQuinta da Santiago er en ny og spennende aktør innen Vinho verde som lager viner med karakter også i den rimeligere prisklassen.
Les hele sakenDet er området rundt den vakre middelalderbyen Modena i regionen Emilia Romagna at den ekte balsamicotradisjonen kommer fra. Hos Acetaia Giusti blandes kunnskap akkulmulert gjennom 17 generasjoner med nytenkning.
Les hele sakenDen er nemlig laget etter akkurat den filosofien som har gjort Domaine Leflaives viner så ekstraordinære.
Les hele sakenRøyk eller ikke røyk er spørsmålet når det kommer til whisky. Ja, takk begge deler er konklusjonen etter test av 39 nyheter i spesialutvalget.
Les hele sakenPiemonte er mer enn barbera og nebbiolo. Grignolino er en sjelden fugl som fortjener din oppmerksomhet.
Les hele sakenBak Eiane Gard i Rogaland står paret Jon Eiane Brandal og Elodie Musso. Sammen lager de en rekke knallgode og nytenkende sider.
Les hele sakenPå den lille og fraflytningstruede øya Fedje som ligger ca 2,5 timers reise utenfor Bergen, er luften fylt mer flere dufter enn salt sjø. I november lanseres deres første whisky.
Les hele sakenFor henholdsvis 450 og 550 kroner får du champagne i toppklassen, men under radaren.
Les hele sakenEn liten håndfull av de i alt 73 nye vinene i basis fortjener din oppmerksomhet. Men med disse i handlekurven er du godt skodd for høsten.
Les hele sakenDet er umulig å ikke bli mild i blikket når du ser denne flasken på bordet. Enda mildere blir du når du har smakt den.
Les hele sakenBlant de 1200 vinene som er testet før septemberslippet, er det mange klassikere som holder svært høy kvalitet - men også mørke skyer som truer i bakgrunnen.
Les hele sakenNew York, Napa, Japan og Spania er områder og land vi tar for oss i denne utgaven av magasinet Apéritif.
Les hele sakenI ny årgang demonstrerer de sin unike historie i enda større grad enn før.
Les hele sakenNår chardonnay får følge av weissburgunder, skapes stor munnfølelse og det du trenger til vinkosen. Snart kommer en pinot noir laget etter samme modell i salg.
Les hele sakenKombinasjonen av Cornas og 2021 bringer inn ekstra syrefriskhet og det er gir veldig gode resultater. Den er en av en god håndfull gode kjøp fra det sørlige Frankrike.
Les hele saken95 prosent av det (lille) Thibaud Boudignon lager, havner på en Michelin-restaurant i Frankrike. Renomméet er så sterkt som det kan bli. Hvilket er imponerende gitt at han startet så sent som i 2009, og at veien fram har vært fylt med hindre.
Les hele sakenPå den prestisjefylte adressen Il Greppo satser Biondi-Santis nye franske eiere på evolusjon og ikke revolusjon. Resultatene kommer først om fem år. I mellomtiden slippes noen fantastisk gode utgaver også hos oss.
Les hele sakenDet er fellestrekket ved Foradoris geniale teroldegoer.
Les hele sakenPortugal fortsetter å gi noen av de beste kjøpene – her er en nykommer.
Les hele sakenDet tok 14 år for Begoña Rodrigo å få sin første Michelin-stjerne. I dag er hun en av de heteste kokkene i Spania og gjør sine egne ting. Restauranten hennes, La Salita, har to av tre soler i Guía Repsol.
Les hele sakenSom hos Ismael Gozalo - en magiker med verdejo, godt hjulpet av verdens aller eldste vinplanter.
Les hele sakenFor denne sørfranske hvitvinen er ikke bare veldig rimelig, men også en god matvin.
Les hele sakenDet er en fin avslutning på sommerferien – eller start på sensommerens gleder.
Les hele sakenÉn produsent står nemlig for omtrent hele salget av gresk vin på polet.
Les hele sakenAt det indonesiske kjøkken ikke er særlig kjent, er merkelig, ikke bare fordi Indonesia er et av de største landene i Sørøst-Asia, men også fordi det byr på et virkelig lekker mat. Som på Saji i København.
Les hele sakenÅ se knollen bli til en deilig delikatesse, en rund liten «petit» potet eller «demi», som kan kokes eller stekes og som har en historie. Det er glede i særklasse for Sigurd Strand Pedersen med familie som står bak Gydas Jordepler.
Les hele sakenDe er både friske og gode, laget av biodynamisk dyrkede druer og etter tradisjonell metode.
Les hele sakenFor den drøye hundrelappen mer du må ut med på polet, er vinen signert en fortsatt voksende stjernevinmaker, vel verdt.
Les hele sakenDen tidligere basketstjernen Alexandre Mazzia er én av tre franske kokker som skal stå for maten under Paris 2024 Olympic Games. Men det er restauranten AM han helst vil snakke om.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDen 5. november kan du bli med på en helt unik mat og vinopplevelse! Familia Zabala Martinez henter frem 7 deilige viner og Bon Lio disker opp med en 5-retters meny.
Les hele sakenDrøm deg bort til vakre Piemonte den 4. november med deilige viner og spennende historier fra en 5. generasjons vinmaker.
Les hele sakenBli med på en eksklusiv vinmesse den 30. oktober, arrangert i samarbeid med Bona Fide Wines & Belmonte Wine Co. Unik mulighet til å møte og smake vinene til ti av Portugals fremste vinprodusenter.
Les hele sakenBli med på en eventyrlig kveld med 6 viner fra den spennende vinprodusenten, Krasna Hora, kombinert med 5 retter fra den nyåpnede og kritikerroste restauranten, Prinsen.
Les hele sakenNordmenn elsker libanesisk vin! Bli med på denne spennende vinsmakingen og smak hvorfor.
Les hele sakenDen 26. september har du sjansen til å smake viner fra produsenten som har satt argentinske viner på kartet.
Les hele sakenRøyk eller ikke røyk er spørsmålet når det kommer til whisky. Ja, takk begge deler er konklusjonen etter test av 39 nyheter i spesialutvalget.
Bak Eiane Gard i Rogaland står paret Jon Eiane Brandal og Elodie Musso. Sammen lager de en rekke knallgode og nytenkende sider.
En liten håndfull av de i alt 73 nye vinene i basis fortjener din oppmerksomhet. Men med disse i handlekurven er du godt skodd for høsten.
Blant de 1200 vinene som er testet før septemberslippet, er det mange klassikere som holder svært høy kvalitet - men også mørke skyer som truer i bakgrunnen.
Kombinasjonen av Cornas og 2021 bringer inn ekstra syrefriskhet og det er gir veldig gode resultater. Den er en av en god håndfull gode kjøp fra det sørlige Frankrike.
Den tradisjonelle, velsmakende fårikålen kommer i mange forskjellige varianter alt etter hvor i landet du befinner deg - se oppskriftene her.
Les hele sakenDenne godbiten koster bare 498 kroner – perfekt som gave eller til deg selv på julaften - om du klarer å holde deg.
Les hele sakenStadig flere serverer fårikål som festmat, men hva serverer vi å drikke til den norske klassikeren?
Les hele sakenI The World's Best Wine Lists Awards 2024 fikk hotellets vinkjeller hele to priser.
Les hele sakenHvor mye smak er det typen karri som bestemmer - og selvsagt hvor gode pølsene er.
Les hele sakenQuinta da Santiago er en ny og spennende aktør innen Vinho verde som lager viner med karakter også i den rimeligere prisklassen.
Les hele saken