Hemmelig kokk bak de kongelige måltider

Hemmelig kokk bak de kongelige måltider

Hvem er kong Harald og dronning Sonjas nye kjøkkensjef?

I forrige uke ble det ansatt en ny kjøkkensjef ved Slottet. Men hvem som nå skal traktere grytene for kongen og dronningen, får vi ikke vite, melder tv2.no.

– Det er ikke noe vi har pleid å fortelle noe om, sier assisterende kommunikasjonssjef ved Slottet, Sven G. Gjeruldsen til nettstedet.

Han opplyser at den nye kokken er ansatt i et vikariat på ett år. Kjøkkensjefen har ansvaret for all mat som serveres, enten det er til møter, mottakelser, offisielle og private lunsjer for inntil 225 personer og alle offisielle og private middager for like mange mennesker. Kjøkkenet har også ansvaret for driften av hoffets kantine. Til sammen seks kokker er ansatt ved Slottet.

Tre personer skal ha blitt kalt inn til intervju om stillingen. Blant dem var danske Flemming Vinther Hundsdahl, men han har overfor flere medier bekreftet at han ikke fikk jobben.

LES OGSÅ: Lie og Johansson til Bagatelle

Forsiden akkurat nå

India er gatematens mekka - og den er som oftest vegetarisk

Indisk gatemat var tidligere ment for rickshawsjåførene som trengte så mange kalorier som mulig for færrest antall rupis. Nå har Indias gatemat funnet veien til så vel bryllup som til luksuriøse shoppingsentre. Snart trekker den også vestover, vær du sikker. Les hele saken

Til toppen