Hemmelig kokk bak de kongelige måltider

Hvem er kong Harald og dronning Sonjas nye kjøkkensjef?

I forrige uke ble det ansatt en ny kjøkkensjef ved Slottet. Men hvem som nå skal traktere grytene for kongen og dronningen, får vi ikke vite, melder tv2.no.

– Det er ikke noe vi har pleid å fortelle noe om, sier assisterende kommunikasjonssjef ved Slottet, Sven G. Gjeruldsen til nettstedet.

Han opplyser at den nye kokken er ansatt i et vikariat på ett år. Kjøkkensjefen har ansvaret for all mat som serveres, enten det er til møter, mottakelser, offisielle og private lunsjer for inntil 225 personer og alle offisielle og private middager for like mange mennesker. Kjøkkenet har også ansvaret for driften av hoffets kantine. Til sammen seks kokker er ansatt ved Slottet.

Tre personer skal ha blitt kalt inn til intervju om stillingen. Blant dem var danske Flemming Vinther Hundsdahl, men han har overfor flere medier bekreftet at han ikke fikk jobben.

LES OGSÅ: Lie og Johansson til Bagatelle

Forsiden akkurat nå

Slik ble Barcelona et ølmekka

Når noe først får grep i Barcelona, så skjer det raskt. Øl er på kort tid blitt en av de hotteste trendene i verdensbyen. De nye bryggeriene innenfor bygrensene vender derfor blikket hjemover etter å ha gjort seg bemerket utenlands. Les hele saken

Herfra kommer det steinbra viner

Frankens gammelmodige flaskevalg til tross, er innholdet i de beste flaskene med silvaner og riesling noe av det fremste som produseres i Tyskland. Og de historiske “Steinweine” er fortsatt blant regionens beste. Les hele saken

Til toppen