Lie og Johansson til Bagatelle

Robert Lie og Niklas Johansson vender tilbake til Bygdøy Allé.

Begge har erfaring fra Bagetelles storhetstid. Fra 1. mai vender Robert Lie og Niklas Johansson tilbake til Bygdøy Allé for å løfte restauranten til nye høyder. Det bekrefter Robert Lie overfor Horecanett.

Eier Christen Sveaas har satset store summer på Bagatelle etter at Eivind Hellstrøm forlot lokalene ved årsskiftet 2009/2010 – uten å få full valuta for pengene hos gjester og matskribenter.

LES OGSÅ: Hver gjest koster 5200 kroner

Det var Vinforum som først brakte nyheten om at Robert Lie og Niklas Johansson forlater henholdsvis Grefsenkollen og Maaemo for å skape nytt liv på Bagatelle. Begge har løftet sine respektive restauranter til høyt nordisk nivå, og Maaemo ble i fjor belønnet med to stjerner av Michelin-guiden.

De nye parhestene skal også ansette en ny kjøkkensjef, men overfor Horecanett holder Lie kortene tett til brystet. Et av de heteste navnene på ryktebørsen er Bjørn Svensson, som nylig la ned Restaurant Oscarsgate.

LES OGSÅ: Sveaas kranger om husleia

Forsiden akkurat nå

Slik ble Barcelona et ølmekka

Når noe først får grep i Barcelona, så skjer det raskt. Øl er på kort tid blitt en av de hotteste trendene i verdensbyen. De nye bryggeriene innenfor bygrensene vender derfor blikket hjemover etter å ha gjort seg bemerket utenlands. Les hele saken

Herfra kommer det steinbra viner

Frankens gammelmodige flaskevalg til tross, er innholdet i de beste flaskene med silvaner og riesling noe av det fremste som produseres i Tyskland. Og de historiske “Steinweine” er fortsatt blant regionens beste. Les hele saken

Til toppen