DAGENS RETT: Stekte nudler med skinke

Dagens rett Stekte nudler med skinke

(Bilde: Matprat/Mari Svenningsen)

Her er den nye hurtigmiddagen

Stekte nudler er godt å ty til i en travel hverdag. Denne oppskriften er både lynrask å lage og full av smak.

Stekte nudler er en veldig populær rett i Sørøst-Asia, og som skapt for så vel familier i tidsklemme som enpersonshusholdninger på jakt etter kjappe og rimelige, men smaksrike løsninger for dagens middag.

Flere oppskrifter på nudelretter finner du her

Her kan du lese om hvor viktige nudlere er i det japanske kjøkken

 

Stekte nudler med skinke

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

2 ss
2 stk

Fremgangsmåte

Skjær skinke i strimler. Stek skinken i litt olje over høy varme i en wok eller tykkbunnet stekepanne i 10 sekunder.

Del opp grønnsakene i biter, ha dem i pannen og stek videre i noen minutter. Vend blandingen underveis.

Rør inn nudlene og ha på chilipulver.

Tips: 
Her kan du godt bruke det du har tilgjengelig av rester som kjøttkaker, medisterkaker, pølse, biff eller annet kjøtt. Men også fisk eller vegetariske alternativer som tofu.

Lag et tomrom i midten av blandingen og knekk eggene oppi. Rør rundt til eggene begynner å bli ferdig eggerøre. Vend det inn i nudelblandingen.

Flere oppskrifter på nudelretter finner du her

Her kan du lese om hvor viktige nudlere er i det japanske kjøkken

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen