Her får du hjelp med insta-ene dine

Her får du hjelp med insta-ene dine

Med denne ideen unngår restauranten eller baren dårlige instabilder.

På London-restauranten Dirty Bones i Soho vil de at gjestene skal ta gode Instagram-bilder, ifølge Finedininglovers.com. Derfor får de utlevert et led-kameralys og et vidvinkelobjektiv som kan festes på mobilen.

Dermed unngår restauranten det som er manges mare, nemlig ikke-representative matbilder som virker mer frastøtende enn inviterende på potensielle gjester. Og da er den potensielle reklameeffekten som ligger i at gjester poster bilder på Instagram, borte eller sågar negativ.

Ifølge restaurantsjef Cokey Sulkin er dette service overfor gjestene: - Vi jobber konstant for å skape kreative cocktails og retter som både er fristende smaksmessig og visuelt. Derfor hjelper vi folk til å ta det perfekte bildet av det de får servert.

Hun forteller at gjestene på Dirty Bones er storforbrukere av tjenester som Instagram. Dirty Bones Soho er den fjerde London-filialen av denne restaurantkjeden som åpnet i 2014. Konseptet er sterkt amerikanskinspirert med Ross Clark, tidligere sjef for Fat Ducks eksperimentkjøkken, som hjernen bak de kreative og lekne vriene på amerikanske klassikere som hot dog og steak.

Sjekk ut stedet her

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen