Restaurant

Skal du til Valencia i sommer, må du ta en avstikker til Denia og denne trestjerneren

Skal du til Valencia i sommer, må du ta en avstikker til Denia og denne trestjerneren

Quique Dacosta som har gitt navn til sin trestjerner i Denia, har til sammen fire Michelin-stjerner, og snart seks restauranter. Alt et resultat av perfeksjonisme kombinert med innovasjon og kreativitet og ikke minst et ønske om å gi noe tilbake til Valencia-regionen. Les hele saken

Kommende kurs

Her behandles sågar saltstengene med respekt

Reneé Fagerhøi bærer sin t-skjorte med Thrasher på brystet med stolthet. Hun ikke bare elsker trashcooking, sørstatsmat og annet som andre «finkokka» rynker på nese av, hun vil provosere og vekke gjestene, men også ha det gøy. Dessuten gleder hun seg som et barn når dørene åpner for kvelden. Les hele saken

Landet trenger flere kokker. På Norsk Restaurantskole får du en utdannelse bransjen etterspør

Restaurantbransjen formelig skriker etter faglærte kokker og servitører. Ifølge NAVs bedriftsundersøkelse fra 2017 mangler det 850 kokker i Norge, og tallet blir høyere år for år. Det prøver den nystartede Norsk restaurantskole å gjøre noe med, men det trengs merinnsats fra politisk hold for å nå målene. Les hele saken

Til toppen