baltazar

Winemakers Dinner 8. mars i Oslo

baltazar

Herlige italienske smaker i glass og på tallerken som garantert vil varme deg en kald og grå Oslo-vinter

Denne kvelden er det nemlig Baltazar, Dag Tjerslands italienske paradis bak Oslo domkirke, som byr på fem retter akkompagnert av viner fra en av de mest kjente og kjære produsentene fra Toscana, hjertet av Italia

Gjennom en spesialkomponert fem-retters meny satt opp av nettopp nevnte Tjersland , får du oppleve enestående mat og ikke mindre enn 12 spennende viner fra topp vinmarker i perfekt, italiensk harmoni.

Les mer om Baltazar her

Dag Tjersland.
Dag Tjersland.

Supertoscanere og chianti riserva fra 1986 frem til i dag

Vi får besøk av vinprodusenten Ruffino, utvilsomt et av de aller største og kanskje det mest kjente vinhuset fra Toscana. Ruffino har laget vin i over 130 år og har en historie som er like imponerende som innholdet i flaskene de produserer.

 

Christian Bottegal, eksportsjef for Ruffino, skal guide oss gjennom supertoscanere og riservaer fra 1986-årgangen opp til 2013. Han vil fortelle oss mer om tradisjonene, historien og filosofien bak disse ikoniske vinene. Samtidig vil kjøkkenet på Baltazar varte opp med klassiske italienske retter som bare de kan og sammen skal de sørge for at dette blir en italiensk festaften uten like i Oslo.

Gå ikke glipp av denne enestående mat -og vinopplevelsen, ta med venner, kolleger, kjente og kjære på en smakfull aften!

Se menyen og vinene du får smake her

Ruffino Greppone Mazzi Vineyards.
Ruffino Greppone Mazzi Vineyards.

Kommende kurs

Til toppen