Gjennom en spesialkomponert fem-retters meny satt opp av nettopp nevnte Tjersland , fÄr du oppleve enestÄende mat og ikke mindre enn 12 spennende viner fra topp vinmarker i perfekt, italiensk harmoni.
Supertoscanere og chianti riserva fra 1986 frem til i dag
Vi fÄr besÞk av vinprodusenten Ruffino, utvilsomt et av de aller stÞrste og kanskje det mest kjente vinhuset fra Toscana. Ruffino har laget vin i over 130 Är og har en historie som er like imponerende som innholdet i flaskene de produserer.
Â
Christian Bottegal, eksportsjef for Ruffino, skal guide oss gjennom supertoscanere og riservaer fra 1986-Ärgangen opp til 2013. Han vil fortelle oss mer om tradisjonene, historien og filosofien bak disse ikoniske vinene. Samtidig vil kjÞkkenet pÄ Baltazar varte opp med klassiske italienske retter som bare de kan og sammen skal de sÞrge for at dette blir en italiensk festaften uten like i Oslo.
GÄ ikke glipp av denne enestÄende mat -og vinopplevelsen, ta med venner, kolleger, kjente og kjÊre pÄ en smakfull aften!
Se menyen og vinene du fÄr smake her