Hot Irish Chocolate

Varm, kremete og forførende syndig - ukens drink er nærmest avhengighetsskapende.

Det er ingen tvil - denne ukens drink kommer til å være vinterferiens desiderte slager enten du tilbringer den i den norske fjellheimen eller under et varmt teppe foran peisen hjemme.
 
Med sin kombinasjon av en fyldig, fløyelsmyk kremlikør, en utsøkt irsk whiskey og den rike, fyldige sjokoladen, vil nok denne drinken bli å finne i mangt et glass og mang en termos over det ganske land!
 
Nesten en tredjedel av den irske melkeproduksjonen går med i fremstillingen av en av hovedingrediensene - Bailey's . Så mange som 40 000 melkekyr passer på at vi kan nyte denne spesielle likøren. Det er ikke rart at den er en yndet basis for en rekke fantastiske drinker.
 
Nå kan du selv se de spennende oppskriftene og lese mer om likørens historie og utrolige utvikling på denne siden (klikk).

Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post . Se lenger ned for mer info.

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Hot Irish Chocolate

Ingredienser

2 cl
Bailey's
2 cl
Bushmills

Fremgangsmåte

Ha whiskey og Bailey's i et varmebestandig glass. Topp opp med en rik, varm sjokolade.
 
Pynt med pisket krem eller marshmallows og revet sjokolade.
 
Ingredienser:

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
 

Ukens drink som e-post er en ny tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis . Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.
 
Benytt påmeldingsfeltet nedenfor for å melde deg på Ukens drink:

Forsiden akkurat nå

Til toppen