Bloody Maria er skremmende god - perfekt til halloween
Med halloween kommer også Bloody Mary, eller Bloody Maria som er navnet på versjonen med tequila i stedet for vodka.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Med halloween kommer også Bloody Mary, eller Bloody Maria som er navnet på versjonen med tequila i stedet for vodka.
Les hele sakenDen inneholder nemlig flere alkoholfrie ingredienser og bare litt akevitt. Men smaken er av en annen verden.
Les hele sakenAlle har vel smakt eller hørt om studentfester med geledrinker, men denne er litt mer forseggjort og så smaker den skikkelig godt.
Les hele sakenDen friske smaken av slåpebær er perfekt i sommervarmen, og drinken kan varieres i det uendelige.
Les hele sakenDenne hvite og fluffy drinkklassikeren står i stil med den norske artisten Tix' nå snart legendariske kostyme.
Les hele sakenDenne friske drinken med sine dype undertoner av amerikansk whiskey stimulerer drømmene om den kommende sommeren.
Les hele sakenDet å lage drinker er lett. Det å lage gode drinker derimot, er en kunst! Heldigvis kan kunsten læres og det gjennom de dyktige bartenderne hos Flyttbar. Ta med familien og venner og lær å lage cocktails som proffene denne høsten.
Les hele sakenEn vaniljeduftende likør gjør denne kaffedrinken ekstra innsmigrende. Vil du ha ekstra trøkk, velger du espresso i stedet for vanlig kaffe.
Les hele sakenFargen er dessuten perfekt påskegul. Men aller viktigst er at det smaker knallgodt.
Les hele sakenHer er nemlig både appelsin, rosmarin og whisky. Enkelt og knallgodt.
Les hele sakenDet fine er at du kan bruke whiskyen du har i skapet. Drinken vil forandre karakter etter hvoedingrediensen.
Les hele sakenDet er kombinasjonen av portvin og akevitt som skaper varmen og krydderpreget - en drink trenger altså ikke være varm for å tine opp en desemberkald kropp.
Les hele sakenHer er det veldig mye godt som varmer helt ut i hårrøttene og tærne.
Les hele sakenNår norske epler møter gin med smak av norsk natur, er høstfølelsen der automatisk. Men denne drinken er også veldig leskende og dermed en super start på helgen.
Les hele sakenVi snakker om det beste fra tre leire. Og best av alt du får med deg bare multesmaken, ikke steinene.
Les hele sakenRomlikør med smak av ingefær og eksotisk sitron gir sammen med tonic en leskende og samtidig smaksintens avskjed med sommeren.
Les hele sakenHonning og ingefær er en god trøst når halsen skurrer og nesa er tett eller renner. Litt alkohol i miksen gjør også underverker.
Les hele sakenDet er ferskensmaken som sammen med boblene og krydderne fra ginen som gir denne spesielle effekten. Leskende er den også så det holder.
Les hele sakenDen klassiske burgundske miksen av solbærlikør og lokal hvitvin, går aldri av moten. Dagens økte interesse for lavalkoholdrinker kan gi den en renessanse.
Les hele sakenDen kommer dessuten til å omvende alle som sier at de ikke liker akevitt.
Les hele sakenDenne hiten fra Sevilla er som skapt for hete dager, og så gir den mye av den samme smaken som mojito - syrlig lime og frisk mynte - men med det lille ekstra.
Les hele sakenMed lavalkoholholdige moscato som hovedingrediens, er dette en drink du kan leske deg mye og lenge med.
Les hele sakenSyrligheten i pasjonsfrukt er veldig intens og det gjør drinken ekstra forfriskende. Det hjelper også godt at den toppes med litt prosecco.
Les hele sakenVi serverer deg 80-talls-hiten Bramble, en av verdens mest populære drinker, denne uken.
Les hele sakenDen er dessuten såre enkel, bare litt akevitt, tonic og en strimmel med kokt tang og en skive grapefrukt for syns skyld.
Les hele sakenGin & tonic har vært nordmenns favoritt i alle år, og det ser ikke ut til å snu heller. På dette kurset lærer du nøkkelen til å skape de perfekte gin & tonic-ene slik du får dem servert på de beste barene.
Les hele sakenDen er nemlig av den stadig mer populære alkoholsvake typen - hvor du ikke går glipp av noe smak (bare promille).
Les hele sakenSyrlig og frisk med god sødme og munnfølelse samt et lett kick fra stjerneanis, det er smakene denne signaturcocktailen fra oslorestauranten Südost byr på.
Les hele sakenDet er eggehviten og lakrissmaken som gir den klassiske margaritamiksen en helt ny karakter.
Les hele sakenDet lille røykpreget matcher grillosen veldig godt, og gir derfor en forsmak på det som skal komme. Og med bourbon får denne klassiske drinken en helt annen dybde.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Lær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper.
Les hele saken
Den 26. februar kan du bli med på en unik mat og vinopplevelse. Familia Zabala Martinez henter frem 7 deilige viner og Klosteret disker opp med en 5-retters meny.
Les hele saken
Den 14. februar kan du lære mer og smake 6 deilige musserende viner. En perfekt vinsmaking sammen med noen du er glad i!
Les hele saken
Nyt 10 fantastiske viner fra et av Italias mest ikoniske vinhus. Dette er en unik sjanse for deg som liker viner fra Chianti Classico.
Les hele saken
Det er sjelden du får møte en Master of Wine og smake viner som ikke er tilgjengelig i Norge. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av.
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Spania byr på et bredt spekter av viner og nå har du du muligheten til å smake 8 spennende vinstiler.
Les hele saken
Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.
Les hele saken
Juleribba skal man ikke tukle med, og ikke drikkefølget heller, tenker du kanskje. Men om du har lyst å prøve noe annet, får du noen gode alternativer her.
De siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?
Når du likevel er på polet eller butikken, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Også de andre sterkvintypene som madeira, sherry, rivesaltes og banyuls byr på store smaksopplevelser, for alle budsjetter.
Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.
Les hele sakenReinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.
Les hele sakenDet som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.
Les hele sakenMed en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.
Les hele sakenHar du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.
Les hele sakenDenne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.
Les hele saken