Denne kule drinken fortjener mer oppmerksomhet
Kombinasjonen av gin/vodka, grapefrukt og salt er en innertier som gir lyst på mer.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kombinasjonen av gin/vodka, grapefrukt og salt er en innertier som gir lyst på mer.
Les hele sakenDen inneholder nemlig flere alkoholfrie ingredienser og bare litt akevitt. Men smaken er av en annen verden.
Les hele sakenAlle har vel smakt eller hørt om studentfester med geledrinker, men denne er litt mer forseggjort og så smaker den skikkelig godt.
Les hele sakenDen friske smaken av slåpebær er perfekt i sommervarmen, og drinken kan varieres i det uendelige.
Les hele sakenDenne hvite og fluffy drinkklassikeren står i stil med den norske artisten Tix' nå snart legendariske kostyme.
Les hele sakenDenne friske drinken med sine dype undertoner av amerikansk whiskey stimulerer drømmene om den kommende sommeren.
Les hele sakenDet å lage drinker er lett. Det å lage gode drinker derimot, er en kunst! Heldigvis kan kunsten læres og det gjennom de dyktige bartenderne hos Flyttbar. Ta med familien og venner og lær å lage cocktails som proffene denne høsten.
Les hele sakenEn vaniljeduftende likør gjør denne kaffedrinken ekstra innsmigrende. Vil du ha ekstra trøkk, velger du espresso i stedet for vanlig kaffe.
Les hele sakenFargen er dessuten perfekt påskegul. Men aller viktigst er at det smaker knallgodt.
Les hele sakenHer er nemlig både appelsin, rosmarin og whisky. Enkelt og knallgodt.
Les hele sakenDet fine er at du kan bruke whiskyen du har i skapet. Drinken vil forandre karakter etter hvoedingrediensen.
Les hele sakenDenne drinken er en av de store norske klassikerne, og navnet er selvforklarende.
Les hele sakenDet er kombinasjonen av portvin og akevitt som skaper varmen og krydderpreget - en drink trenger altså ikke være varm for å tine opp en desemberkald kropp.
Les hele sakenHer er det veldig mye godt som varmer helt ut i hårrøttene og tærne.
Les hele sakenNår norske epler møter gin med smak av norsk natur, er høstfølelsen der automatisk. Men denne drinken er også veldig leskende og dermed en super start på helgen.
Les hele sakenVi snakker om det beste fra tre leire. Og best av alt du får med deg bare multesmaken, ikke steinene.
Les hele sakenRomlikør med smak av ingefær og eksotisk sitron gir sammen med tonic en leskende og samtidig smaksintens avskjed med sommeren.
Les hele sakenHonning og ingefær er en god trøst når halsen skurrer og nesa er tett eller renner. Litt alkohol i miksen gjør også underverker.
Les hele sakenRomklassikeren daiquiri er en sommerfavoritt for mange. Med litt calvados i miksen får den et litt mer sensommerlig preg. Har du ikke calvados, har vi løsningen på det også.
Les hele sakenDet er ferskensmaken som sammen med boblene og krydderne fra ginen som gir denne spesielle effekten. Leskende er den også så det holder.
Les hele sakenDen klassiske burgundske miksen av solbærlikør og lokal hvitvin, går aldri av moten. Dagens økte interesse for lavalkoholdrinker kan gi den en renessanse.
Les hele sakenDen kommer dessuten til å omvende alle som sier at de ikke liker akevitt.
Les hele sakenDenne hiten fra Sevilla er som skapt for hete dager, og så gir den mye av den samme smaken som mojito - syrlig lime og frisk mynte - men med det lille ekstra.
Les hele sakenMed lavalkoholholdige moscato som hovedingrediens, er dette en drink du kan leske deg mye og lenge med.
Les hele sakenEn gin tonic skal være frisk og aromatisk, med rabarbrasirup og rabarbrastrimler får den enda mer av det gode.
Les hele sakenHer er det syrinblomster som sørger for det, og skikkelig god eplemost for fylden samt knusktørr musserende vin for feststemningen.
Les hele sakenSyrligheten i pasjonsfrukt er veldig intens og det gjør drinken ekstra forfriskende. Det hjelper også godt at den toppes med litt prosecco.
Les hele sakenVi serverer deg 80-talls-hiten Bramble, en av verdens mest populære drinker, denne uken.
Les hele sakenDen er dessuten såre enkel, bare litt akevitt, tonic og en strimmel med kokt tang og en skive grapefrukt for syns skyld.
Les hele sakenGin & tonic har vært nordmenns favoritt i alle år, og det ser ikke ut til å snu heller. På dette kurset lærer du nøkkelen til å skape de perfekte gin & tonic-ene slik du får dem servert på de beste barene.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDen 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.
Les hele sakenDen 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenVi byr på fabelaktige viner fra California kombinert med utsøkt mat i historiske omgivelser den 30. mai.
Les hele sakenGi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenMen kombinasjonen av solvarme og tørke har også gitt noen aldeles fortryllende kabinett-rieslinger.
Det er i hvert fall litt av hva de i alt 80 testede nyhetene innen øl, sider og brennevin dekker.
De holder nemlig veldig høy kvalitet samtidig som de gir veldig god valuta for pengene, også sammenlignet med polprisen.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Den er ikke alene om å komme fra et relativt nyetablert destilleri, og samtidig vise muskler så det holder.
Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.
Les hele sakenSpareribs kan være på tallerkenen etter 20 minutter om du velger denne hurtigløsningen. fornøyd.
Les hele sakenDisse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.
Les hele sakenSan Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.
Les hele sakenGi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenDet eneste som trengs er en dobbel espresso og lik mengde av den spanske likøren Licor 43.
Les hele saken