Kjøper Tingvoll fjordhotell

Tingvoll fjordhotell får nye eiere etter at kommunen selger aksjeposten sin.

Marit og Ole Kristian Indergaard tok over ansvaret for driften av Tingvoll fjordhotell i april. Nå har de skrevet avtale om kjøp av kommunens aksjepost på 50,1 prosent i selskapet som eier hotellet.
 
Riktig vei
- Tallene peker den riktige veien, og vi har hatt en fin utvikling siden vi overtok. Derfor ønsker vi å gå inn på eiersiden slik at vi sikrer våre investeringer, sier Indergaard til Tidens Krav.
 
Innfrir lån
Indergaard betaler 2,4 millioner kroner for aksjeposten. Dessuten finnes det et lån på 0,9 millioner kroner som skal innfris.
 
Positiv utvikling
- Vår oppgave er å legge til rette og få prosjekter i gang. Hotellet er inne i en positiv utvikling, og vi kan selge oss ut uten å ha tapt en krone, sier ordfører Kristin Sørheim.
 
De andre aksjonærene, som består av lokale firmaer i Tingvoll og Lillehammer invest, må også ta stilling til om de vil benytte seg av sin forkjøpsrett eller ikke.
 
Går bra
Ifølge Indergaard går hotelldriften bra på alle områder.
 
- Vi nyter selvsagt godt av at det er underkapasitet på overnatting i Kristiansund, men har også en fin utvikling på andre områder. Båtfolket har også fått øynene opp for oss, sier Indergaard.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen