Kunstnere bak nytt hotellnettverk

Energihotellet, Fausko Skysstasjon, Færsnes Gjestegård, Lien Fjellgård, Mo Laksegard og Sygard Grytting har dannet nettverket Heritage Hotels.

Eller på godt norsk Kulturarvhotellene, et nettverk av små, eksklusive hoteller som skal markedsføre den norske kulturarven til reisende fra inn- og utland.

Selve nettverksdannelsen skjedde i april i år, og i tiden etter dette er det arbeidet effektivt med målsettinger og strategier.

- Vi arbeider langsiktig og målrettet for å bygge en ettertraktet merkevare med den norske kulturarven som sentrum i de opplevelser vi tilbyr våre gjester, forteller talsmann for nettverket, Stian Mo Færsnes.

Reiselivets kunsthåndverk
Nettverket vil bli landsdekkende etter hvert som nye medlemmer kommer til. Markedsundersøkelser viser at det er stor interesse for tilbudet, men manglende kunnskap om hvor tilbudene er å finne.

- Dette gapet vil vi bidra til å fylle. Vi kommer til å henvende oss til et kresent og kulturinteressert publikum i både det norske og utenlandske markedet, sier han og fortsetter:
- Våre hoteller representerer noe av det ypperste Norge har å tilby i skjæringspunktet mellom reiseliv og kulturarv. Vi representerer det vi kan kalle reiselivets kunsthåndverk, sier Færsnes og legger til:

- Hos Heritage Hotels finner du brunsvidde tømmervegger og moderne arkitektur. Her er folkemusikk og fortellerkunst, rosemaling og høyteknologi. Vi er virkelig stolte over både kvalitet og mangfold som disse første seks hotellene representerer.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen