Matkurs og vinkurs

Matkurs nyttårsmeny

Lær å lage en imponerende nyttårsmeny av en mesterkokk
Foto: (PhotoLightRoom)

Lær å lage en imponerende nyttårsmeny av en mesterkokk

La mesterkokken ta deg steg for steg gjennom en femretters nyttårsmeny sammensatt av sesongens beste råvarer. Du lærer også hvordan du skal finne gode viner som passer til.
28 Mai 2016 - 21:47

Mesterkokk Geir Magnus Svae vil vise deg teknikkene bak maten, alle rådene om hvilken rekkefølge du skal gjøre ting i og fremfor alt, hvordan du legger planene for kvelden med siste 'touch' og tilsmaking på kjøkkenet, slik at du selv føler deg som gjest i ditt eget nyttårs-selskap.

 Lær alle triksene av en mesterkokk

Geir Magnus Svae.

Geir Magnus Svae har i mange år vært kjent som en av Norges fremste kokker. Han er Bølgen & Mois konsernkjøkkensjef, kaptein på det norske kokkelandslaget, tidligere kåret til årets kokk i Norge og var i 2011 vinner av den prestisjefulle "Culinary Chef of the Year" i den store finalen i Seoul, Sør-Korea.

Se kveldens meny her:

Toralf Bølgen, en av Apéritif's mest populære foredragsholdere, er med Geir Magnus på kjøkkenet denne kvelden og gir deg gode tips om blant annet champagne til nyttårsfesten. Dessuten har Bølgen funnet frem de gode vinene som selvfølgelig skreddersys til menyen. 

 

Toralf Bølgen.

Etter endt arbeidsøkt på kjøkkenet, med solid gjennomgang av alle ledd i forberedelsene, avslutter du det hele med å spise deg gjennom menyen med de utvalgte vinene til.

Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å lære, og ikke minst smake, hvordan du setter opp en perfekt nyttårsmeny som garantert vil imponere!

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

At det finnes så rimelige viner fra denne adressen, er sensasjonelt
+
Ukens vin

At det finnes så rimelige viner fra denne adressen, er sensasjonelt

For viner fra Korsika er franskmennenes egen hemmelighet som derfor oppnår høye priser.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

En lun salat med couscous, kylling og bakte grønnsaker er mettende og godt
Dagens rett

En lun salat med couscous, kylling og bakte grønnsaker er mettende og godt

Den er også en fin måte å rydde i kjøleskapet på, for her kan du bruke de grønnsakene du har. Det gjelder bare å være litt kreativ.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Når fisken får et opphold i urtemarinade, er det veldig lite ekstra som trengs utover steking
Dagens rett

Når fisken får et opphold i urtemarinade, er det veldig lite ekstra som trengs utover steking

Steinbit er en av våre mest spennende fiskeslag som dessverre er truet av overfiske. Men en gang i blant, og spesielt om den du får tak i er fra bærekraftig oppdrett, er det en super gjest på tallerkenen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Få smaken på tyrkisk mat før ferien med güvec
Dagens rett

Få smaken på tyrkisk mat før ferien med güvec

Denne tradisjonelle tyrkisk lammegryte med masse grønnsaker, er veldig lettvint å lage, siden den stekes ferdig i stekeovnen. Passer det ikke i dag er oppskriften kanskje gull verd i helgen?

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
At det finnes så rimelige viner fra denne adressen, er sensasjonelt
+
Ukens vin

At det finnes så rimelige viner fra denne adressen, er sensasjonelt

For viner fra Korsika er franskmennenes egen hemmelighet som derfor oppnår høye priser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En lun salat med couscous, kylling og bakte grønnsaker er mettende og godt
Dagens rett

En lun salat med couscous, kylling og bakte grønnsaker er mettende og godt

Den er også en fin måte å rydde i kjøleskapet på, for her kan du bruke de grønnsakene du har. Det gjelder bare å være litt kreativ.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Norge et paradis for luksus til lavpris

Jeg er så lei av klagene over at det er så dyrt å spise godt i Norge. Det er dyrt å spise dårlig, akkurat som at det er dyrt å drikke dårlig. Men det som er godt og vellaget er utrolig godt priset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Her finner du juniutgaven av Apéritif magasin
+

Her finner du juniutgaven av Apéritif magasin

Bli med til Stavangers ferskeste stjernerestaurant, Hermetikken, Biondi-Santi og Jura, samtidig som vi utforsker det indonesiske kjøkken, med blant annet norskprodusert tempeh.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Prøv denne vrien med parmesanen til cæsarsalaten
Dagens rett

Prøv denne vrien med parmesanen til cæsarsalaten

Parmesanchips gir en egen og dypere smak til caesarsalaten som fint kan servers uten spekeskinke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Når fisken får et opphold i urtemarinade, er det veldig lite ekstra som trengs utover steking
Dagens rett

Når fisken får et opphold i urtemarinade, er det veldig lite ekstra som trengs utover steking

Steinbit er en av våre mest spennende fiskeslag som dessverre er truet av overfiske. Men en gang i blant, og spesielt om den du får tak i er fra bærekraftig oppdrett, er det en super gjest på tallerkenen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her